Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Nuk0r

Narty, snowboard- czyli zimowe szaleństwo!

Rekomendowane odpowiedzi

Nuk0r    43
Cześć:)
Jakiś człowiek kiedyś wymyślił narty. Potem ktoś wymyślił snowboard. A teraz, mnóstwo osób pasjonuje się tymi sportami. Piszcie, jeżeli macie jakieś doświadczenia, gdzie byliście, jakie kurorty polecacie, na jakich rodzajach nart jeździcie, jakie buty wam pasują :) Ogólnie, temat do pogaduch odnośnie sportów zimowych ;)
Ja osobiście jeżdżę na nartach już bodajże 6 lat, narty zwykłe, nie żadne fristajle(nie mówie że nie- może kiedyś spróbuje :] ). Rok temu spróbowałem snowboard, szczerze to chyba jedyna zaleta to wygodne buty ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quinz    16
Jeździłem 4 tygodnie (łącznie) na snowboardzie, podczas 2 wypadów w góry. Polecam miasteczko Poronin, wręcz urocze widoki :). Potrafię zjechać bez wywrotki i nawet hamować. Dla mnie to taki personalny triumf, bo w sportach nigdy nic nie umiałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3
A ja Wam powiem tak:

[img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/421282_2844299338864_1000797257_32397367_2075791451_n.jpg[/img]

Cieniasy jesteście :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Co roku, w święta zawsze próbowałem namówić rodziców na wyjazd;/, Ale nigdy się nie zgodzili. zawsze mnie ten sport pasjonował, te góry i to ze poczuje adrenalinę :)
ale niestety;/ w najbliższych latach na narty nie pojadę.

P.S
Niezła klata rabus :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chormon    136
Jakieś 8-9 lat jeździłem na nartach, a potem przerzuciłem się na deskę, bo narty jakoś przestały dawać mi taką samą radość, jak wcześniej. Co do snowboardu, uwielbiam jeździć. Co sezon staram się spędzać 2 tygodnie w górach, żeby się wyszaleć i najeździć, bo mieszkając w Gdańsku nie mam za bardzo dostępu na co dzień do długich i wymagających tras. Jedynie mini snow parki, ale to nie to samo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ebazarnik    8
[size=4]Ja jeżdżę od ok. 3 lat z roczną przerwą ( miałam wypadek na stoku, jakiś facet we mnie wjechał a ja przez pół roku miałam traumę I=T)
dość dobrze jeżdżę, w te ferie byłam w Zakopanym na stoku ,, gigant ,, ( wiem że to pagórek dla początkujących ) i na Tatrzańskiej Łomnicy ( zjeżdzałam na początku ze [font=Arial]Skalnaté pleso, a resztę dnia z [/font][font=Arial]Lomnický Å¡tít[/font] ) na początkach pobiłam klasowy rekord w szkółce narciarskiej - 38,70km/h[/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Amigos    0

jeżdżę na snowboardzie  od 2 lat no i nawet dobrze mi idzie , w tamtym sezonie byłem w Folgorii we Włoszech , natomiast w tym sezonie znalazłem atrakcyjna ofertę wyjazdu w Alpy z  Feel The Flow

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

. Czy ktoś już był może? Warto?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chormon    136

Nie znam. Z wyjazdów tego typu polecam deSkiDance i Snowball

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

Ja tam pojechałem do białki tatrzańskiej gdzie warto pojechać. Kilka lat mieszkałem w Szwajcarji gdzie można co weekend jeżdzić do Alp. Osobiście jeżdze na nartach do snowparków :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
InvictusPL    8

Najpierw z 2 lata na nartach, potem spróbowałem dechę i mnie wciągnęło. Jeżdżę od 3 sezonów, niestety mieszkam dość daleko od najbliższych gór więc tylko jednorazowo, dlatego staram sie wyjeździć te 8-9 godzin dziennie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi