Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kerorro

Chcesz kupić Minecrafta? - Przekonaj rodziców

Rekomendowane odpowiedzi

Kerorro    13
[u][color=#000000][size=6]A więc witam was, chciałbym tutaj przedstawić poradnik jak przekonać rodziców do kupna gry[/size][/color][/u]

[color=#ffa500][size=6]Ready? Let's go![/size][/color]

[size=5]1. Rano jak wstaniesz, powitaj serdecznie rodziców i komplementuj. Bądź miły i tyle.[/size]
[size=5]2. Wieczorem zawołaj tate lub mamę (kto jest milszy i wierniejszy) do pokoju i powiedz o co chodzi. [/size]

[color=#ffa500][size=5]Teraz najważniejsze kroki:[/size][/color]

[size=5]- Powiedz, że do szkoły wchodzi nowa moda i nie chcesz się zbytnio wyróżniać, bo inni bedą się z ciebie śmiać.[/size]
[size=5]-Powiedz, że gra została wiele razy nominowana jako najlepsza[/size]
[size=5]-Pokaż zdjęcie gry [url="http://s1.manifo.com/usr/3/3168/79/manager/pbl/31/minecraft_sauer_blender_256.jpg"]http://s1.manifo.com...blender_256.jpg[/url][/size]

[size=5]-Powiedz, że możesz sobie chodzić po świecie wesoło i budować co tylko chcesz. [/size]
[size=5]Musisz się starać, żeby wykopać materiały. (Nie mów o walczeniu z potworami! Rodzice często nie lubią bijatyk)[/size]
[size=5]-Powiedz, że gra jest po angielsku i będziesz mógł doszlifować swój angielski.[/size]
[size=5]-Powiedz, że gra kosztuje tylko 99zł, a nie 200zł tak jak FIFA12[/size]
[size=5]-Ostatnia rzecz: Proszę tato / mamo kupcie mi tą grę, bardzo proszę, nawet dołożę lub zapłacę za całą grę. Proszę tato (zrób proszącą minę)[/size]

[color=#ff8c00][size=5][size=6]Na 86% się uda!!! [/size][/size][/color]

[color=#ff8c00][size=5][size=6]___________[/size][/size][/color]
[color=#dda0dd][size=5][size=6]Poradnik by PhilipNlol[/size][/size][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
fix0n    0
no niby "BOMBA" , ale nie łatwiej było by samemu sobie minecrafta kupić -.- ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88
Nie zagłosuję na pyrzpięcie bo przez te kolory odechciewa się czytać, oczy bolą jak cholera :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13
Zmienie kolory, to po pierwsze. 2. Bez konta paypal się nie obejdzie, chyba, że allegro...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quinz    16
A od kiedy to sobie można zamawiać przyklejenie poprzez jakieś głosowania ?

+warnik za kolory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Segal    0
Lepszy byłby poradnik jak kupić grę, a nie jak zdobyć pieniądze, bo to chyba każdy głupi wie. ;) Nawet nie trzeba ich prosić/błagać, bo w odpowiednim czasie sami zechcą ci dać. Można też se po prostu je wziąć, najlepiej po wypłacie, ale nie całą sumę. To trochę chamskie jednak. ^,^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13
Jest już taki poradnik. A czy ja mówię jak zdobyć pieniądzę? Każdy głupi, czyli nie ty mam tak to rozumieć? Przeczytaj uważnie, a nie pieprzysz bzdury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja dostaje kase ;p kupuje sobie sam gry lepszy sposob mam wszystkie ktore chcialem czekam na nowe ;p ale to sposob dla osob ktorzy nie dostaj ;p moj kumpel probowal i sie udalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...