Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
xXxPITERxXx

Ban i zabranie rangi kamilooshow

Rekomendowane odpowiedzi

xXxPITERxXx    0
1.xXxPITERxXx
2.Kamilooshow
3.xXxPITERxXx, Kardil, roSpruwacz, Lukasz0508, kamyk4000, kamilos200012, michal744
4.Jak wszyscy dobrze wiedzą ranga VIP zobowiązuje i ma swoje zasady... A kamilooshow ich nie szanuje zabija graczy z godem, strzela z łuk z NO-PVP I oczywiście nadużywa kompasu, logania, goda (jak już mówiłęm) podczas walki. Oto pare screenów które powinny załatwić sprawę raz a dobrze: [url="http://imageshack.us/g/706/20120201114913.png/"]http://imageshack.us/g/706/20120201114913.png/[/url] . Chciałem również zapytać czy jest możliwość Oddania mojego miecza Sharpnes 2 i Fire 1 i innych iteamków zabranych przez kamilooshowa.

[color=#0000ff] Pozdrawiam i z góry Dziękuje![/color]

xXxPITERxXx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
xXxPITERxXx    0
A może wgrajcie taki plugin jaki jest na SV.minecraft.pl kiedy podczas logania pojawia się twój NPC! A i prosił bym o usunięcie pluginu spawn protect.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kamilooshow    12
Mam coś do dodania w tej sprawie. Nie ukrywam, goda używałem nawet w obecności Moda, wyrażam skruchę. Ale żeby kłamać, że miało się miecz fire I i Sharpness II, i to że strzelalem z łuku i uzywalem kompasu jest nie na miejscu. Nie masz screenow jak tak wyczynialem chlopie, wiec tutaj nie klam. I w dodatku straszenie, ze jak nie bede mial sojuszu to pojdzie na forum. A co do wyzywania - nie chciales zrobic screenow jak ty mnie wyzywales, co ? -.- Dziekuje dobranoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
xXxPITERxXx    0
[quote name='kamilooshow' timestamp='1328098846' post='42534']
Mam coś do dodania w tej sprawie. Nie ukrywam, goda używałem nawet w obecności Moda, wyrażam skruchę. Ale żeby kłamać, że miało się miecz fire I i Sharpness II, i to że strzelalem z łuku i uzywalem kompasu jest nie na miejscu. Nie masz screenow jak tak wyczynialem chlopie, wiec tutaj nie klam. I w dodatku straszenie, ze jak nie bede mial sojuszu to pojdzie na forum. A co do wyzywania - nie chciales zrobic screenow jak ty mnie wyzywales, co ? -.- Dziekuje dobranoc.
[/quote]

Po 1 xD
Po 2 Jeszcze raz xD
Po 3 chłopie masz bana i koniec, jak mam zrobić screena używania compasu?
Po 4 nie zdążyłem zrobić screena jak walisz z łuku bo mnie zabiłeś.
Po 5 Miałem ten miecz. Potwierdzi to Kardil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kamilooshow    12
hahhahahah ("nie zdążyłem zrobić screena") A kłamać to zdążyłeś co ? I miałeś miecz sharpness I fire I a nie tamten co powiedziałeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
Racja jest po obu stronach. PITER nie masz dowodów na to, że miałeś taki miecz, a jeśli nawet, to on może go nie zdobył. W tym sensie, że równie dobrze mógłby cię ktoś inny zabić. Lecz kamil... GOLD jest zakazany na wojnie, i każdy o tym wie. Ale ty także nie masz dowodów na to, że nie używałeś kompasu, nie strzelałeś z Non-PvP. Dajcie dowody na to, że kamil jest winny/niewinny .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
xXxPITERxXx    0
[quote name='Monualen' timestamp='1328118628' post='42627']
Racja jest po obu stronach. PITER nie masz dowodów na to, że miałeś taki miecz, a jeśli nawet, to on może go nie zdobył. W tym sensie, że równie dobrze mógłby cię ktoś inny zabić. Lecz kamil... GOLD jest zakazany na wojnie, i każdy o tym wie. Ale ty także nie masz dowodów na to, że nie używałeś kompasu, nie strzelałeś z Non-PvP. Dajcie dowody na to, że kamil jest winny/niewinny .
[/quote]

Zobacz sobie link -,- ma goda i wali ...
A sprawę o mieczu skończcie już dostałem EXP na miecz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...