- 0
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez terror191012
Siemaneczko chciał bym wam zaprezentować serwer o trybie EASYHC ! IP HARDFUN.HOSTMC.PL
Skrypty autorskie nie które są podobne do innych serwerów np sprawdzanie ale robiłem sam
Aktywna Administracja - Oraz jeśli nie dajemy sobie rady szukamy pomocy czyli rekrutacji u nas!
Jak wygląda drop ? pod komendą /drop wyświetli wam sie cały system (SCREEN SHOT)
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
Villagery i tak zwane magiczne coiny ? do czego służą
Magiczne coiny można zdobyć w 2 rózne sposoby
1. Kopanie cobla za 2 staki cobbla mamy 1 złom (Za 14 "złomu" posiadamy możliwość kupienia 1 "magicznego coina")
2. Za 10 bloków szmaragdów mamy możliwość tak że kupienia 1 magicznego coina!
2. Za 10 Bloków szmaragdów możemy kupić 1 "magicznego coina"
Ale do czego on służy ?
Możemy kupywać sety 4/3 , miecze 5/2 , miecze 6/2 , sety 5/3 ,
Możemy też kupywać wiele wiecej nie wymiennie tutaj wam wszystkiego bo za dużo
Najważniejszy jest !
Klucz do ProCasea
Co możemy wy dropić z niego zobaczcie na stronie bo był by spam xD
Co to pro case'a ?
Pro case'a możemy zdobyć za 2 staki kobla !
Ale żeby go otworzyć musimy posiadać klucz !
Można kupic go na stronie: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
SCREEN SHOT KAWAŁKA SPAWNU
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
IP HARDFUN.HOSTMC.PL IP HARDFUN.HOSTMC.PL
IP HARDFUN.HOSTMC.PL IP HARDFUN.HOSTMC.PLDostepne rangi na serwerze pod /rangi
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-
Przez Aven
Witam serdecznie oraz przepraszam za poprzedni post z powitaniem, drogi administratorze proszę o skierowanie mojego tematu w odpowiednie miejsce jeśli to jest złe. Oczywiście zmieniłem tematykę strony, nie jest to już strona o cheatach :D Witam was serdecznie, z tej strony Aven mam 23 lata i ciekawy pomysł na stworzenie potężnego portalu dotyczącego tematyki MC Posiadam budżet na reklamę oraz ewentualne koszty z pisaniem artykułów choć z początku wolałbym znaleźć wolontariuszy których z czasem ozłocę jeśli portal się przyjmie. Obecnie mam zamiar zainwestować w FP na Facebook'u który ma znaleźć dla naszego portalu nowych fanów. Założenia portalu. Pisanie ogólnie o MC Nowości MC w świecie YT ( czyli pisanie o Polskich Youtuberach) Różnego rodzaju pliki do pobierania (Skiny,Mapy,Mody) Konkursy ( Wasze pomysł za moja kasę :D ) Jeśli portal miałby przynieść jakieś zyski z reklam, osoby które pomogą przy jego budowie będą o tym wiedzieć i zyski będą dzielone w zależności od pracy. Obecnie posiadam jedną redaktorkę na FP. Co daję z mojej strony: Budżet Stronę internetową + wiedzę do obsługi tej strony Reklamę serwisu FP na fb + jego regularnie opłacana reklama w celu pomocy w pozyskiwaniu nowych polubień Grupa na FB Prywatne maila z domeną minecrafcikowo.pl Ewentualne zyski z działalności Postawienie serwera MC Obecnie poszukuję chętnych ludzi do pomocy, którzy chcieli by tworzyć ze mną wymieniony portal. Strona www : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
FunPage : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
Grupa zapraszam do dołączenia : Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
Zainteresowanych proszę o kontakt tutaj lub przez FP Pozdrawiam Aven -
Przez Lewar997PL
Witam. Za odpowiedź z góry dziękuję.
No więc na Moim serwerze bukkit w pliku "server proporties" w linijce "server-ip" wpisałem swoje IP, a po włączeniu serwera pisze moje IP, a po chwili pisze "FALIED TO bIND TO PORT!"
No i nie wiem o co chodzi...
-
Przez KamilosVogelos
[b] A mianowicie kazdy serwer prosi o rejstracje to wpisuje /register haslo i haslo wszystko ok lecz gry sie juz zarejstrowalem i wychoddze z minecraft i włączam go z powrotem to pisze zaloguj sie /login i haslo
to wpisuje lecz serwer nie reaguje tz. co chwila wyskakuje prosze sie zalogowac /login i haslo prosze o pomoc[/b]
-
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi