Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
aaaa

Ban Za Gamemode

Rekomendowane odpowiedzi

aaaa    1
Znowu Do was Pisze Bo Prosze Was Bardzo o Odbanowanie Mnie Zwierzcho Mi Mówił Że,Samo Ich Posiadanie Jest Nielegalne A Ja Niewiedziałem.Sprzedawałem je miałem całą skrzynie prosze was o odbanowanie kupiłem na waszej stronie pełną wersje za 19.90 Euro więc wymagam zapłaciłem to wymagam to jest oszustwo nieuzywałem kodów chitów bóków nieobrazałem nikogo sami admini mi dali gamemoda karzdy na moim miejscu cos wzioł niejestem jedyny a akurat na mnie trafiło prosze mnie odbanowac juz niebende sprzedawac.Dziękuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn
Ogarnij się! To że kupiłeś minecrafta nic nie znaczy! Otrzymałeś produkt(gift koda) i nie masz z tego tytułu jakiś dodatkowych ulg ;) Jest przewinienie jest za to kara, proste? Unbana zapewne nie dostaniesz możesz w ostateczności dostać warna za zaśmiecanie forum tymi samymi postami. Każdy mądry nie nadużywał by tego że administracja obdarzyła Cię w jakimś stopniu zaufaniem ja za coś takiego nawet nie miał bym czelności prosić o "przebaczenie".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
Po pierwsze ort.
Po drugie przestałem to czytać po drugim zdaniu.
Po trzecie to, że kupiłeś giftcoda który tak czy siak pochodzi z minecraft.net nie oznacza, że jesteś lepszy akurat na tym serwerze.
Po czwarte wątpię, że dostaniesz unbana bo drugi raz piszesz i piszesz to bylejak (ładniej mówiąc)
a po piąte... Nie ma piątego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
BAN podtrzymany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...