Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
aaaa

Ban za Duzom ilosc i handlowanie diaxami

Rekomendowane odpowiedzi

aaaa    1
Dostalem od Admin gamemode i wlozylem duzo diaxów do eku sobie i spzredawalem bardzo was prosze o odbanowanie mnie znaczy Zeus12Enwabl :((( obiecuje ze juz tego niebende robic sam Zwierzcho i 2 admin serwera kupowali odemnie 3 stacki diaxów kupilem pelnowersje za 20 euro specjalnie zeby na tym super serwie grac prosze o odbanowanie mnie :( błagam was prosze mi odpisac na emaila : Edytowane przez Elros
Prywatne dane usunięte dla dobra delikwenta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kiersnowski    5
Waśnie potwierdziłeś że banik się należy... Masz perma... Za właśnie spawnowanie sobie eq kiedy miałeś gm dostałeś perma
Za to jest perm ban chociaż nie mam tu nic do gadania bo jestem default - ale jestem ŚWIADKIEM!

-Pozdro Kier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
aaaa    1
no wez ale sie poprawie prosze was wydalem duzo kasy dal mi admin gamemode i mogle dostac prosze o odbanowanie i blagam was bardzo nawet admini kupowali odemnie wielkie ilosci diaxów duzo afery za diamenty blagam was chcialem z kumplem grac na tym super serwerze :((((( proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee o odblokowanie obiecuje mam 8 lat i obiecuje za juz tego nie zrobie prosze o 2 szanse

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Primo: Napisałeś drugiego posta...
Secundo: żenujące błędy ortograficzne i składnia wypowiedzi.
Tertio: Masz perma.

Żegnam ozięble.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
aaaa    1
Błagam bo myslałem za 1 niedoszedl przez przypadek obiecuje ze juz zamentu niebende rocbic na tym serwerze wogle niebende nawet pisac na czasie

[color=red]Skończ podstawówkę, kaleczysz język ojczysty że ojacie, +warn //Mof[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...