Crimshaw 4 Napisano 6 Luty 2012 @[b]Morgar [/b] Nie wiem czy obczajasz do końca SpoutCraft, ale czym są dodatki(Addons) w nim? @[b]jano1221 [/b] O co chodzi z "logi"? [b]Edit:[/b] Aaa... Czemu tak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jano1221 0 Napisano 6 Luty 2012 Log czyli nieprzerobione drewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jano1221 0 Napisano 6 Luty 2012 @crims zobacz sobie tawerne/gospode i sam sobie odpowiedz na pytanie:) Ofc mozesz probowac z innymi materialami, ale zeby pasowalo. Film juz jest!! Link: http://www.youtube.com/watch?v=SrjzXwo8LkM&feature=youtu.be Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej4172 1 Napisano 7 Luty 2012 W temacie podania na Jobs jest punkt: [b]Czy posiadasz 30 Denarów i drugą klasę ?. [/b]O co chodzi z drugą klasą? Ew. jak ją zdobyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 7 Luty 2012 Klasa z hero która jest podobna do tej z jobs:) Jest wymagana taka sama ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej4172 1 Napisano 7 Luty 2012 Już załapałem, ale przydałoby się wspomnieć nowym graczom o pluginie hero, bo sam odkryłem to przypadkiem. Nigdzie nie ma o tym ani słowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 7 Luty 2012 Ok, dzisiaj się tym zajmę ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 7 Luty 2012 Janex, domki fantastyczne, szczególnie ten 2-osobowy. Tylko skąd ja tyle wełny wezmę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myko981 1 Napisano 7 Luty 2012 czemu jak wale stona nie dostaje forsy? zrobicie poradnik o jobs? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jano1221 0 Napisano 7 Luty 2012 @krzychoo1 dziekuje. Janex1234 to jano1221 z serwa;) welne mozesz kupic od graczy, ew. Poszukac owiec i namnozyc ich na potege;) Moj ostatni domek znajduje sie na ul. Kharadir i jest nim ambasada mareckiego. @myko981 niedlugo zostanie zrobiony film o innych pluginach na serwerze. Zrobi go pewnie baager. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Olek 0 Napisano 7 Luty 2012 [quote name='jano1221' timestamp='1328649338' post='45432'] @krzychoo1 dziekuje. Janex1234 to jano1221 z serwa;) welne mozesz kupic od graczy, ew. Poszukac owiec i namnozyc ich na potege;) Moj ostatni domek znajduje sie na ul. Kharadir i jest nim ambasada mareckiego. @myko981 niedlugo zostanie zrobiony film o innych pluginach na serwerze. Zrobi go pewnie baager. [/quote] I chwała Ci za to A tak dla zainteresowany i dociekliwych jeśli poszukacie i popytać znajdziecie wiele budynków bezpośrednio tworzonych przez jana bądź przy małej pomocy osób 3-cich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidek1987 1 Napisano 8 Luty 2012 chciałem zapytać czy istnieje komenda teleportująca do domku lub spawna. Wcześniej był home ale nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 8 Luty 2012 Nie ma bo to nie jest FB! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 8 Luty 2012 tdasw czy jakoś tak, jak wgrałeś mody do spoutcrafta?? Morgar co to jest addons w spoucie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdasw 4 Napisano 8 Luty 2012 Chodzi ci o minimapę? Jeśli tak to tutaj [url="http://forums.spout.org/threads/bminimap-the-first-ever-spout-minimap.968/"]http://forums.spout.org/threads/bminimap-the-first-ever-spout-minimap.968/[/url] Plik jar wkładasz do folderu addons, resetujesz spoutcraft i wybierasz addons włączasz i masz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Y4nuszek 18 Napisano 8 Luty 2012 No tak minimapa bardzo klimatyczne na serwerze RP w świecie miecza i topora ))))))))))))))))) Czemu Radius jest tak duży? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 8 Luty 2012 Y4nuszek, sorry, ale ja się gubię Zawsze... Czy do addons mogę włożyć mod jaki zechcę? Np. Dynamic Shadows? Czy tylko specjalnie zrobione? Można by oznaczyć wolne działki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jano1221 0 Napisano 8 Luty 2012 Crims sa specjalne addonsy do spouta. Xraya tam nie zainstalujesz xd. Tak samo z dyn shadows itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 9 Luty 2012 To będę musiał grać czasami na spoucie, a czasami nie... Może jednak po prostu zostanę z Mine... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej4172 1 Napisano 9 Luty 2012 Mam dwa pytania:[list=1] [*]Jak dostać działkę dla drwali? [*]Mniej więcej wczoraj wieczorem zauważyłem zniknięcie > 3 stacków jabłek z moich skrzyń. To zamierzone działanie mające zapobiec rozprzestrzenianiu się jabłek na serwerze? [/list] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 9 Luty 2012 1. Jeżeli otrzymałeś jobsa to napisz modreq z prośbą a zostanie Ci nadana:) 2. Tak:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xDestiXx Napisano 9 Luty 2012 Czy zostanie udostępniona mapa serwera na www ? Czy ze względu na miejsca, których zwykły gracz nie powinien zobaczyć do dyspozycji będzie tylko i wyłącznie ta mapa na spawnie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 9 Luty 2012 WWW daje zbyt duże możliwości. Być może potem zrobimy coś w ze screenów i photoshopem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
safaro 0 Napisano 9 Luty 2012 Co trzeba zrobić aby móc zostać Magiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej4172 1 Napisano 9 Luty 2012 Najpierw zdobyć 50 lvl mieszczanina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach