Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Morgar

Pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Crimshaw    4
@[b]Morgar [/b]
Nie wiem czy obczajasz do końca SpoutCraft, ale czym są dodatki(Addons) w nim?

@[b]jano1221 [/b]
O co chodzi z "logi"?

[b]Edit:[/b] Aaa... Czemu tak :blink:?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jano1221    0
@crims zobacz sobie tawerne/gospode i sam sobie odpowiedz na pytanie:) Ofc mozesz probowac z innymi materialami, ale zeby pasowalo.

Film juz jest!! Link: http://www.youtube.com/watch?v=SrjzXwo8LkM&feature=youtu.be

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
Klasa z hero która jest podobna do tej z jobs:) Jest wymagana taka sama !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Janex, domki fantastyczne, szczególnie ten 2-osobowy. Tylko skąd ja tyle wełny wezmę?:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
myko981    1
czemu jak wale stona nie dostaje forsy? zrobicie poradnik o jobs?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jano1221    0
@krzychoo1 dziekuje. Janex1234 to jano1221 z serwa;) welne mozesz kupic od graczy, ew. Poszukac owiec i namnozyc ich na potege;) Moj ostatni domek znajduje sie na ul. Kharadir i jest nim ambasada mareckiego.
@myko981 niedlugo zostanie zrobiony film o innych pluginach na serwerze. Zrobi go pewnie baager.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marek Olek    0
[quote name='jano1221' timestamp='1328649338' post='45432']
@krzychoo1 dziekuje. Janex1234 to jano1221 z serwa;) welne mozesz kupic od graczy, ew. Poszukac owiec i namnozyc ich na potege;) Moj ostatni domek znajduje sie na ul. Kharadir i jest nim ambasada mareckiego.
@myko981 niedlugo zostanie zrobiony film o innych pluginach na serwerze. Zrobi go pewnie baager.
[/quote]
I chwała Ci za to ;) A tak dla zainteresowany i dociekliwych jeśli poszukacie i popytać znajdziecie wiele budynków bezpośrednio tworzonych przez jana bądź przy małej pomocy osób 3-cich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dawidek1987    1
chciałem zapytać czy istnieje komenda teleportująca do domku lub spawna. Wcześniej był home ale nie działa :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Crimshaw    4
tdasw czy jakoś tak, jak wgrałeś mody do spoutcrafta?? Morgar co to jest addons w spoucie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tdasw    4
Chodzi ci o minimapę?
Jeśli tak to tutaj [url="http://forums.spout.org/threads/bminimap-the-first-ever-spout-minimap.968/"]http://forums.spout.org/threads/bminimap-the-first-ever-spout-minimap.968/[/url]
Plik jar wkładasz do folderu addons, resetujesz spoutcraft i wybierasz addons włączasz i masz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Crimshaw    4
Y4nuszek, sorry, ale ja się gubię :( Zawsze... Czy do addons mogę włożyć mod jaki zechcę? Np. Dynamic Shadows? Czy tylko specjalnie zrobione? Można by oznaczyć wolne działki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jano1221    0
Crims sa specjalne addonsy do spouta. Xraya tam nie zainstalujesz xd. Tak samo z dyn shadows itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Crimshaw    4
To będę musiał grać czasami na spoucie, a czasami nie... Może jednak po prostu zostanę z Mine...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Andrzej4172    1
Mam dwa pytania:[list=1]
[*]Jak dostać działkę dla drwali?
[*]Mniej więcej wczoraj wieczorem zauważyłem zniknięcie > 3 stacków jabłek z moich skrzyń. To zamierzone działanie mające zapobiec rozprzestrzenianiu się jabłek na serwerze?
[/list]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
1. Jeżeli otrzymałeś jobsa to napisz modreq z prośbą a zostanie Ci nadana:)
2. Tak:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Czy zostanie udostępniona mapa serwera na www ? Czy ze względu na miejsca, których zwykły gracz nie powinien zobaczyć do dyspozycji będzie tylko i wyłącznie ta mapa na spawnie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
WWW daje zbyt duże możliwości. Być może potem zrobimy coś w ze screenów i photoshopem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...