heliot 11 Napisano 5 Luty 2012 Korn, jak już pisałem, chcesz ze mną dyskutować to pisz na PW, Morgar powinien dać Ci jakieś ostrzeżenie czy coś, bo napisał żeby już się tutaj nie kłocić. Ah, nie, nie zazdroszczę Ci, po prostu wolałbym żeby taka osoba nie była królem. I tak, jestem młodszy, ale wydaje mi się, że trochę lepiej zachowuję się w stosunku do innych. A ja mam pytanie "inne". Jakie będą eventy/ile ich będzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 5 Luty 2012 Najpierw ruszmy z serwem:D Start z wszystkimi plunginami będzie sam w sobie eventem:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 5 Luty 2012 Morgar wejdziesz na ts, bo miałem z tobą pogadać o naborze na moda, a ciebie tam nie ma nigdy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 5 Luty 2012 Heh, widzę Krzycho się napalił, to dobrze, będzie wierny gracz :] Ale nadal Ciebie się nie pytam, zależy mi na odpowiedzi o eventach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myko981 1 Napisano 5 Luty 2012 no nareszcie zaraz serwer będzie otwarty jeeeeeee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 5 Luty 2012 No 20.05 a serwera ni ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 5 Luty 2012 Na serwerze nic nie robią, bo jest całkowicie wyłączony. Możliwe że niedługo włączą, albo poczekamy do jutra... @EDIT Przepraszam, pomyłka, pomyliłem IP. Serwer jest z włączoną WL, coś robią jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 5 Luty 2012 Zaraz to teraz mamy Ip regnumcraft.pl czy ten z liczbami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 5 Luty 2012 Obecnie wydaje mi się, że już IP działa bez portu, więc śmiało wbijajcie na "regnumcraft.pl" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 5 Luty 2012 Heliot a ty nie grałeś na rolecraft? Przez Camil-a prowadzony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 5 Luty 2012 Moi drodzy jeszcze kilka minut. Przywróciliśmy normalne ip bez portu czyli regnumcraft.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 5 Luty 2012 No i się zacznie sztafeta po działki. Można więcej niż jedna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 5 Luty 2012 Krzycho, grałem na wszystkich RP sieci Minecraft.pl (Siz3k, Camil i teraz Morgar ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 5 Luty 2012 A byłeś na regnum, tam na górnych piętrach? Bo chyba gadaliśmy, coś pamiętam twój nick. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 5 Luty 2012 Możliwe, dokładnie nie pamiętam, ale nie gadajmy już o tym, bo to trochę zbacza z tematu wątku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 5 Luty 2012 Czy po odpaleniu serwa usuniecie posty niebędące pytaniami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 5 Luty 2012 A tam, niech zostaną. To jest HISTORIA! Serwera oczywiście i jego wiernych fanów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myko981 1 Napisano 5 Luty 2012 będzie serw do 21:00??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myko981 1 Napisano 5 Luty 2012 mam lagi i co chwile wyrzuca mnie z serwa umiecie coś na to poradzić??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 5 Luty 2012 Masz problemy z własnym łączem. To nie wina serwera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidek1987 1 Napisano 5 Luty 2012 Jak przez chwilę nie ma serwa to ja mam pytania mianowicie: Jak próbuję sprzedać działkę i stawiam znak to mi pisze "you don't have permission to this area" mogę normalnie wszystko rozwalać ale nie mogę sprzedać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 5 Luty 2012 Haha serwer przeciążony:D A ja chce swoje 100$, fakt kupiłem 3 najlepsze działki aaale nie było napisane że nie wolno. Przyznałem się a trzeba było siedzieć cicho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jano1221 0 Napisano 5 Luty 2012 Widze ze ten temat jest najpopularniejszy, dlatego pisze tutaj. Jutro wrzucony zostanie film na yt, jak macie budowac domy. Oczywiscie poki co rozumiem ze moze wam braknac materialow, ale gdy uzbieracie/kupicie Ich juz odpowiednia ilosc, mam nadzieje ze zaatosujecie sie do mych wskazowek. Bede robil wiecej takich filmow, zeby wszystkie domy, nie byly takie same. Jesli ktos ma jakies propozycje dotyczace projektow domow, zapraszam do wysylania mi ich na maila: janek.k9@gmail.com lub na tsie. Ofc domy musza byc klimatyczne i wygladem podobne do tawerny i kuzni, zeby utrzymac klimat miasta. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 6 Luty 2012 Jak dodasz ten film, to będę ci wysyłał projekty, bo na razie nie wiem jakich materiałów użyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jano1221 0 Napisano 6 Luty 2012 Crims Wełna, logi(drewno jasne, nie brzoza) i deski(dach) +film bd. dzis wieczorem. Byłby już teraz, ale problemy z wysyłaniem miałem i muszę od nowa wrzucać-.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach