Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Morgar

Pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Co zrobić, dzień przed otwarciem były małe problemy z pluginami jednak jakoś działały, w dniu otwarcia większość zaczęła się sypać a na otwarciu to prawie wszystkie padły. Nie jest to niczyja wina, nie da się w 100 % zapewnić, że wszystko będzie działać.

Pozostało tylko czekać aż wszystkie błędy wyjdą na jaw i administracja je naprawi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
Crims nie było potrzeby. Wszystko działało. Btw obecnie Rabusa nie ma ponieważ wyjechał.:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
heliot    11
Morgar, mam pomysł. Jak otworzycie serwer, to nikomu nie piszcie, sami niech próbują wejść na niego :) Przynajmniej nie będzie dla niektórych takiego tłumu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
Wybacz, ale nie chce ryzykować. Już jedna porażka była drugiej moje ego nie zniesie ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn
heliot chyba oszalałeś nikt nie robi jak ty i od 9 rano do 24 nie będzie bez przerwy "odświeżał" listy serwerów ludzie mają inne zajęcia. Tak heliot Ty wiesz wszystko ci nie? Nie przeszedłeś rekrutacji na moda ?

@Sprawdziłem nie przeszedł i za to dziękujcie niebosą bo bez obrazy ale po Twych postach widać że się w ogóle nie nadajesz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
??? Regnum to stolica jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
heliot    11
Heh, widać Korn wie najlepiej co robię od 9 do 24 :) Proszę ja Ciebie, nie obrażaj mnie, bo to po Tobie widać, nie po mnie że Ty się nie nadajesz na króla. Poza tym doczepiasz się do mnie po moich żartach "katolickich". Mi chodziło o to, żeby po prostu nie było dużo osób na serwerze jak on w końcu wystartuje. Ja sam odświeżam listę raz na godzinę, może dwa, więc nie doczepiaj się, bo zachowujesz się po prostu jak smarkacz, nie wiem czy dobrze to wyraziłem, bo jesteś "starszy", ale i tak zachowujesz się jakbyś miał góra 12 lat. Znam już dużo osób nie czerpiących do Ciebie "przyjaźnią".

P.S. Widać że się Ciebie da łatwo rozdrażnić, chyba założę na serwerze gildię "Ignoranci" :)

I drugie P.S. robi się offtop, jak chcesz ze mną podyskutować to zapraszam na PW :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
Jeżeli ta dyskusja nie skończy się w tej chwili to wyciągnę konsekwencje z waszego zachowania. Regnum jest stolicą dawnego imperium. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Raataj    0
Jak powstał pomysł na Regnum ? (:

@OFFTOP

Servera jeszcze nie ma a impreza na forum już się rozkręca. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Wiem ze nazwa to z rolecrafta zajumana:D Tam było królestwo regnum:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dawidek1987    1
Cały czas czekam z niecierpliwością na koniec przerwy technicznej. Napiszcie jak idą prace (jak się wie co się dzieje to łatwiej czekać, tak jak np. u dentysty) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
myko981    1
najlepiej czeka się na dentystę gdy w poczekalni jest gazetka :lol: czy uważacie, że wyrobicie się do 20:00?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Favi    2
@krzycho001

[url="http://translate.google.pl/#la|en|regnum"]http://translate.google.pl/#la|en|regnum[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lissotti    1
Nie chciałbym nic obiecywać. W tej chwili robione jest permission aby gracz mógł zakupić działkę. Uda nam się także wstawić filmiki jak zacząć grę na serwerze oraz tworzone są cuboidy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn
Morgar wiesz już jaki plugin będzie na działki? o będę musiał cuby nadawać pewno od początku w mieście ;)

@Oftop(nie chcesz nie czytaj) Nie musza mnie lubić ja nie mam zapędów do tego by ktoś za mną przepadał wydaje mi się że ekipa przez te ostatnie kilka dni troszku mnie poznała i zaakceptowała a to się na pewno liczy ;) Wiesz już nie chodzi o to że daje się łatwo sprowokować bo lepsi od Ciebie próbowali i im się nie udało ;)

Heliot mówisz o 12 letnich dzieciach a sam masz ledwo 14 ;) Poza tym wyczuwam w tym Twoim heicie na mnie nutkę zazdrości że Królem zostałem ja nie Ty ale to tylko takie moje odczucia ;)

@Konie oftopu ;P

Jaki będę Królem się okaże jeśli nie będę odpowiednim nie będę miał za złe Morgarowi jeśli mi królestwo zabierze. Ale wydaje mi się że jak król powinienem ustalać jakieś standardy choćby wśród ludzi w mieście mym mieszkających i u mnie przede wszystkim liczy się by osoba była inteligentna(to nie to samo co mądra ;P) i na pewno nie widzę u siebie w mieście osób typu "No kiedy ten serwer wystartuje" "wpuście mnie plisss" lub takie którym się wydaje że wiedzą coś lepiej od innych ;) Przede wszystkim przed zaproszeniem kogokolwiek do miasta mam zamiar przeprowadzić w miarę możliwości z kimś rozmowę na ts lub na gg samo podanie nie wystarczy ;)

@Favi- ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Crimshaw    4
A ja się pytam, czy i jak się wgrywa mody do Spouta...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
[quote name='Crims' timestamp='1328457351' post='44143']
A ja się pytam, czy i jak się wgrywa mody do Spouta...
[/quote]
Dział pomocy od takich pytań

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dkaomb    0
@[url="http://forum.minecraft.pl/user/6378-crims/"]Crims[/url] Do Spoutcrafta sie niewgrywa modów. On ma w sobie optifajna oraz modyfikacje które ułatwiają grę na multi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
o_O ciekawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Crimshaw    4
W takim razie, jak wyczyszczę kompa, ściągam MineCraft.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
Polecam wam śledzić ten temat [url="http://forum.minecraft.pl/topic/8382-filmiki-dla-zielonych/"]http://forum.minecra...-dla-zielonych/[/url]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Raataj    0
A więc czekamy ze zniecierpliwieniem :)

@OFFTOP (Mr_Korn)

Masz racje, jak się nie będzie podobało tym ludziom to zawsze mogą mieszkać na palmie, nie ?

Propsy dla Baagera za filmik. :) Coraz bliżej do Hollywood'u :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...