heliot 11 Napisano 4 Luty 2012 Ah, zapomniałem, miałem zgłosić błąd, działa warp : /warp nizinna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lissotti 1 Napisano 4 Luty 2012 Bardzo możliwe że uda nam się uruchomić plugin pierwotnie odpowiedzialny za kupno działek. Jeżeli on zadziała działki rozdane przy starcie nr 2 będą odebrane. Plugin ten umożliwia kupno, wynajem lub sprzedaż działki. Niestety złą wiadomością jest to że nie wyrobimy się mimo tego że cały czas nad działaniem serwera pracuje 5-6 osób wraz z ochotnikami. Nie mamy ochoty otwierać znowu serwera na 10 minut po czym wyłączyć na godzinę i tak w kółko. Serwer zostanie otwarty w dniu jutrzejszym. Przepraszamy za ten fail, postaramy się żeby to się nie powtórzyło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 4 Luty 2012 Ale czy dobrze zrozumiałem że stracimy działki i to co na nich zrobiliśmy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lissotti 1 Napisano 4 Luty 2012 Tak jak mówię jeśli plugin zadziała. Ułatwi to życie i nam i wam. Plugin ten rozwiązuje sprawę w sytuacji przeprowadzki mieszkańców do innych miast, ponieważ może on tą działkę sprzedać i po sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 4 Luty 2012 Dobra, widziałem plungin w akcji i masz racje, działa sprawnie. A czy będzie można mieć więcej niż jedną działkę, i czy będzie czynsz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lissotti 1 Napisano 4 Luty 2012 Wynajem będzie wprowadzony prawdopodobnie poza miastem Regnum, ale to już pozostawiamy w gestii Króli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 4 Luty 2012 Czemu serwer jest na whitelistę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lissotti 1 Napisano 4 Luty 2012 Ponieważ jest off i trwają prace i prawdopodobnie zarwiemy nockę z kilkoma osobami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 4 Luty 2012 Szkoda że Korn jest królem Regnum. Po władcy spodziewałem isę czegoś lepszego niż "spadaj" jako odpowiedź na powitanie i zapytanie czy to jego działka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 4 Luty 2012 Jest on królem miasta morskiego. Królem Regnum jestem ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myko981 1 Napisano 4 Luty 2012 zróbcie poradnik jak zacząć na serwie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lissotti 1 Napisano 4 Luty 2012 [quote name='krzycho001' timestamp='1328395092' post='43744'] Szkoda że Korn jest królem Regnum. Po władcy spodziewałem isę czegoś lepszego niż "spadaj" jako odpowiedź na powitanie i zapytanie czy to jego działka. [/quote] Widocznie obywatelstwo miasta morskiego nie jest ci pisane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 4 Luty 2012 Hmmm to co on robił w regnum i czemu zajął tam działkę? Dobra tam. A co to te tereny i zabudowania przed bramą stolicy? Nie oglądałem ich, tylko przeszedłem obok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 4 Luty 2012 [quote name='Crims' timestamp='1328389304' post='43702'] Kurde... Prosiłem o działkę, nie działało... Potem przerwa tech.... A gdy w końcu wszedłem, działkę dostał Korn... [/quote] Jeśli akurat chcesz tą to Ci ją oddam bezproblemowo wezmę inną w końcu mam całe Morskie miasto pod sobą jako król W Regnum będę mieszkał tylko do czasu osiągnięcia 50 lvl ;P Taki wymóg Administracji ;D [quote name='krzycho001' timestamp='1328395092' post='43744'] Szkoda że Korn jest królem Regnum. Po władcy spodziewałem isę czegoś lepszego niż "spadaj" jako odpowiedź na powitanie i zapytanie czy to jego działka. [/quote] Jestem Królem lecz miasta morskiego Napisałem "Spadaj" owszem byłem już zły był do mnie spam od ludzi który w ogóle nie ogarniali kwestii Króli na serwerze a poza tym Lissottiemu nie chciało się pisać więc mnie killnął(Nie zapomnę Ci tego!) ;D Przepraszam Cię za to szczerze jeśli Cię uraziłem po porostu się skumulowało nie mówiąc już o spamie na ts który ciągle słyszałem... Plugin dostanie restart i kto pierwszy ten lepszy ja nie będę mieszkał w tym mieście długo tylko do 50 lvl jak już pisałem tak by mi się w mieście samemu nie nudziło(nie nie mam żadnych profitów w grze! Poza dopiskiem Król i prowadzeniem administracji w mieście Morskim nie mogę banować kilować mieć goda itd itp jestem po prostu wysoko postawioną personą ale równocześnie i zwykłym graczem!) Zapraszam na RegnumCrafta jutro mam nadzieję że już w pełni sprawnego ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Y4nuszek 18 Napisano 5 Luty 2012 [quote name='Lissotti' timestamp='1328394635' post='43741'] Ponieważ jest off i trwają prace i prawdopodobnie zarwiemy nockę z kilkoma osobami. [/quote] Powodzenia. Czyli jutro w nocy najwcześniej można wpaść, żeby ominąć "fale ludzi". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 5 Luty 2012 @Mr_Korn Nie, nie trzeba. Mam tylko nadzieję, że będzie wolna działka przy gospodzie, bo wolę miejsce, do którego łatwo trafić. Myślę, że potem przeniosę się do twojego miasta lub zimowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myko981 1 Napisano 5 Luty 2012 dalej serw nie działa ); zimowe miasto jest piękne (tylko tam byłem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymekx11 0 Napisano 5 Luty 2012 Serwer nie będzie dostępny dla graczy no-premium prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 5 Luty 2012 Wszystkie serwery minecraft.pl są dla graczy PREMIUM! serwis nie popiera piractwa i zapewne nigdy popierać go nie będzie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myko981 1 Napisano 5 Luty 2012 o której serwer będzie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidek1987 1 Napisano 5 Luty 2012 dołączam się do pytania Rozumiem, że są problemy techniczne i nie mam wam tego za złe poprostu nie mogę się doczekać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 5 Luty 2012 Łoooo już nie moge się doczekać Zbuduje karczmę z pokojami dla graczy na górze do wynajęcia:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 5 Luty 2012 Co to są te regnum? Bo walutą są Denary... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 5 Luty 2012 No to czekamy do 20. Najlepszy serwer z najgorszą premierą A jak mi działkę ktoś podwędzi to się serio wkurzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 5 Luty 2012 To se dziś nie pogram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach