heliot 11 Napisano 4 Luty 2012 Hm, a ile może dokładnie ? ;D Co do 2 to myślę może jednak żeby nie było takiej możliwości, potem możnaby miasta atakować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 4 Luty 2012 Albo gildia z innego miasta mogła by przyjść i zrobić rozrube w innej gildii, np: wojownicy z równin, walczą z wojami ze stolicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myko981 1 Napisano 4 Luty 2012 oby to był serwer na który czekałem.Wszystko rozstrzygnie się za parę minut Mam comunicaty error Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 4 Luty 2012 TIa, jeszcze i tak poczekamy trochę. Szkoda ze premiera się nie udała, ale to na pewno dla naszego dobra żeby wszystko dobrze grało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 4 Luty 2012 Poza tym dalej jest WL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidek1987 1 Napisano 4 Luty 2012 jak kupić działkę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 4 Luty 2012 te działki mają różne wielkości w stolicy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michboss 2 Napisano 4 Luty 2012 Budynki że szczena do dołu idzie. Kiedy serwer będzie w stanie używalności? Jutro? @Down: Moja ma 14x11, a twoja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 4 Luty 2012 Ty mi powiedz cz te działki mają różną wielkość! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 4 Luty 2012 No brawo, jeżeli liczba graczy się utrzyma to serwer pierwsza klasa Tylko radius dodać, może być później, bo spamu masa. I podajcie wymiary cuboida Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lissotti 1 Napisano 4 Luty 2012 Przepraszamy za przerwę techniczną, ale granie bez pluginów które się sypnęły nie sprawiłaby przyjemności ani wam ani nam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 4 Luty 2012 Uwierz, warto czekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 4 Luty 2012 Mam nadzieję że warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sihil 1 Napisano 4 Luty 2012 [color=#ff0000][size=4][size=5][size=6]Kolejna przerwa techniczna - przepraszamy[/size][/size][/size][/color] [size=6]Postaramy się jak najszybciej naprawić problemy ![/size] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 4 Luty 2012 Nie widziałeś stolicy heliot? Jest fantastyczna! Jeżeli będzie się z czego utrzymać to spokojnie moge powiedzieć że to najlepszy serwer jaki widziałem. Wszystko zależy jeszcze od ekonomii, jek będzie albo b. biednie albo b. bogato to źle, jak równo to git:D P.S. kto ma działe naprzeciwko wejścia do karczmy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
themaxpol 16 Napisano 4 Luty 2012 Jak już jest ta przerwa to poróbcie troszkę drogowskazów :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sihil 1 Napisano 4 Luty 2012 Drogowskazy są Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 4 Luty 2012 Nie mogę z twojego obrazka sIhil:D Kozacki Deska:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myko981 1 Napisano 4 Luty 2012 zauważyłem, że w zimnym mieście (tylko tam byłem) niema cuba i można wszystko zniszczyć a bynajmniej większość oczywiście [b]NIE PSUŁEM NIC[/b]. A serwer piękny. ps: Czy to serwer na który czekam? ze sprawdzeniem tego nie zwlekam! Poeta ale głowa nie ta, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sihil 1 Napisano 4 Luty 2012 Naprawdę cieszymy się, że serwer wam się podoba i jeszcze raz w imieniu Administracji przepraszam za długie i częste przerwy ale pluginy nie są posłuszne PS. Owszem moja decha jest kozacka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myko981 1 Napisano 4 Luty 2012 Wiem jak to jest miałem serwer z kolegami pluginy to koszmar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidek1987 1 Napisano 4 Luty 2012 Jak już przy pluginach jesteśmy nie jestem pewien, ale chyba zapłatę otrzymujemy niezależnie od klasy i za rzeczy, ktore płatne być nie powinny, jak np. kopanie dirta, ale moze się mylę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 4 Luty 2012 powiem że fajnie pomyślane są te płotki z żywopłotu tyle że już zaczyna znikać. Napiszcie temat z propozycjami zarabiania i gdzie można kopać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 4 Luty 2012 Kurde... Prosiłem o działkę, nie działało... Potem przerwa tech.... A gdy w końcu wszedłem, działkę dostał Korn... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xDestiXx Napisano 4 Luty 2012 [quote name='krzycho001' timestamp='1328389292' post='43701'] powiem że fajnie pomyślane są te płotki z żywopłotu tyle że już zaczyna znikać. Napiszcie temat z propozycjami zarabiania i gdzie można kopać [/quote] Nie powinny znikać gdyż pod spodem jest drewno, jeżeli znikają to znaczy, że ktoś je griefuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach