Serwer 0 Napisano 4 Luty 2012 Czy będzie zalecany texturepack do wystroju serwera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 4 Luty 2012 Chciałbym tu ogłosić że te wersje spoutcrafta które posiadacie są wersjami NIESTABILNYMI! I mogą nie działać prawidłowo! Jeśli po wejściu na serwer będzie problem z poruszaniem się itd. przejeździjcie na normalnego clienta a ja postaram się poszukać i może jeszcze przed otwarciem wstawię dobrą stabilną wersję(o ile już taka jest ) jeśli niema wstawię czy zaraz po jej ogłoszeniu ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidek1987 1 Napisano 4 Luty 2012 [quote name='dkaomb' timestamp='1328288891' post='43218'] Dalej nie rozwiązałem swojego problemu SPOUTCRAFTem. Po wpisaniu loginu i hasła całość zaczyna się pobierać. Gdy dojdzie do 100% wyskakuje błąd. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś chociaż spróbował mi pomóc. [/quote] A nie masz czasem włączonego w tym czasie minecrafta? jak tak to wyłącz. I jeszcze twój minecraft musi być orginalny. Stąd ściągnij wersje jar. i spróbuj:[url="http://dev.bukkit.org/client-mods/spoutcraft/"]http://dev.bukkit.org/client-mods/spoutcraft/[/url] Nie jestem pewien czy pomoże, ale lepsze to niż nic Opisz dokładniej problem może jakieś tęższe głowy niż ja ci pomogą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidek1987 1 Napisano 4 Luty 2012 Mam jeszcze pytanko do wszystkich. O której startuje serw? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Favi 2 Napisano 4 Luty 2012 Mogło mi się coś popieprzyć, ale raczej mam rację . Serwer startuje o 14. Zalecanym texturepackiem jest JohnSmith. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mr_Korn Napisano 4 Luty 2012 Ja nie opisuje swojego problemu tylko gram na regnum(jak krol wszedłem wcześniej więc nie pytać jak to zrobiłem) już i wiem jaki jest problem po prostu ostrzegam nie mam go tylko ja lecz wszyscy grający na spoucie na regnum Ustawcie sobie serwer już na mc i czekajcie aż będziecie mogli wejść ;D Nie ma zalecanego texturpacka! Kraina wygląda niesamowicie na zwykłym jak i na jonie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dkaomb 0 Napisano 4 Luty 2012 Moze ktos był by tak dobry, spakował by .soupcraft, wstawił na jakis serwer i mi udostępnił link. To na 99% powinno rozwiązać mój problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 4 Luty 2012 TAK!!! JESZCZE TYLKO PÓŁ GODZINY!!! Jak wgrać OptiFine? Żaden mod mi nie działa. Zróbcie poradnik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej4172 1 Napisano 4 Luty 2012 @Crims Na spoutcraft nie da się wgrać ŻADNYCH modów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 4 Luty 2012 Ktoś pisał, że jest lepszy pod względem modów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymekx11 0 Napisano 4 Luty 2012 W jaki sposób się można połaczyć z serverem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 4 Luty 2012 czemu nie ma serwera on? Ja próbuje wchodzić to pisze communication error Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymekx11 0 Napisano 4 Luty 2012 server only premium ofc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawidek1987 1 Napisano 4 Luty 2012 zmina Ip servera na : [b][color=#FF0000]regnumcraft.pl:25566 [/color]pisze w ważnych[/b] [b]PS: czemu weszła white lista na serwa?[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 4 Luty 2012 Zanim pojawią się jakieś pytania przeczytajcie wyjaśnienia. Przepraszam za utrudnienia. http://forum.minecraft.pl/topic/8279-ip-serwera-regnumcraftpl25566/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 4 Luty 2012 Szkoda Spróbuję potem wejść... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 4 Luty 2012 Przez nas fail w formie rekompensaty działki w stolicy są od teraz darmowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 4 Luty 2012 Czy może się zdarzyć, że przerwa techniczna skończy się wcześniej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morgar 9 Napisano 4 Luty 2012 Tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sihil 1 Napisano 4 Luty 2012 To jeszcze zależy od tego jak szybko się wyrobimy misie ; * Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 4 Luty 2012 Jak wam idzie? Wyrobicie się? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 4 Luty 2012 Żabciu, daje Ci 10 minut na postawienie serwera, bo inaczej wzywam bunt Gromowładnych ;* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Olek 0 Napisano 4 Luty 2012 Misiaczku nie trafiłeś trochę z fabułą! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heliot 11 Napisano 4 Luty 2012 Dobrze żabcie, trochę offtop się robi. W takim razie pytania. 1. Gildie płatne czy darmowe ? 2. Będzie w gildii możliwość sojuszu z większym miastem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crimshaw 4 Napisano 4 Luty 2012 Gildie płatne. Wcześniej pytałem o 2, ale nikt nic nie powiedział. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach