Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Morgar

Pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn
Na pewno do "tajnych obrad" wykorzystywać będzie się ts3 ale jeśli chodzi o czaty fajnie gdyby podzielone były na każde miasto + strefę poza miastem czyli jesteś w mieście rozmawiasz z mieszkańcami jesteś poza miastem widzisz wiadomości ludzi znajdujących się tylko poza miastem itd bo plugin o którym mówisz jest na HC i nie spisuje się tak jak moim zdaniem powinien ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
heliot    11
Ludzie, ludzie. Jakbyście wiedzieli jak wygląda plugin z frakcjami, to problem jest rozwiązany. Każda frakcja ma dostęp do 3 czatów, ogólny (wszyscy widzą), "sojuszniczy" (Widzi frakcja i sojusznicy frakcji) i prywatny (tylko pomiędzy członkami frakcji). Czaty zmienia się komendą /f c.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kubacalik    0
Dokładnie plugin Factions pozwala na chatowanie pomiędzy członkami miasta a także pomiędzy miastami z sojuszu więc nie będzie problemów. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
heliot    11
O, to ja mam pytanie.
Możliwe jest, żebyście Wy (administracja) wpuściła kilka osób na serwer przed otwarciem ? Tylko do zwiedzenia. Sam chciałbym się przekonać jak to wszystko wygląda ze SpoutCraftem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kubacalik    0
Raczej wątpie, wpuszczani są tylko członkowie Administracji [color=#008000]Minecraft.pl i [/color]Budowniczy.
Trzeba by porozmawiać z Morgarem na ten temat ale raczej wątpie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
themaxpol    16
A może zrobicie taki dzień lub kilka dni otwartych ze można będzie tylko zwiedzać i tyle a wy będziecie sobie tam testować :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
Wybaczcie ale oficjalny start serwera jest w sobotę. Wpuszczone przed premierą będą osoby wybrane namodów oraz królowie miast.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Piszecie, że to będzie serwer full RP, można wiedzieć w jakim to będzie klimacie ? Czy to będzie coś podobnego do (pozwolę sobie przytoczyć przykłady serwerów, które już nie istnieją) tego systemu RP, który był na voxelu czy bardziej na seggelinie ? A może coś całkiem innego ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
Destixie jak wiesz grałem na wielu serwerach RP. Nie kopiuje żadnego z nich. Jest to całkiem nowy serwer RP, który mam nadzieję wyznaczy nowy poziom gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adeo    34
Królu sparty powodzenia z serwerem ;)
Jesli wszystko bedzie takie jak sparta, to serwer bedzie dobry ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xDestiXx   
Gość xDestiXx
Jeżeli faktycznie tak będzie to wydaje mi się, że moje poszukiwania dobrego serwera RP nareszcie się zakończą :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
myko981    1
ja szukam dobrego RP od kiedy zaczołem grać (był wtedy minecraft 1.3) jeszcze nie znalazłem ale może ten będzie taki.
Morgan mam podobnego skina do ciebie. serwer będzie 04.02.2011?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Crimshaw    4
Może będę miał czyszczenie kompa przed sobotą :D Ale się nakręciłem :) Moje pytanie: czy w tych królestwach (miastach) będą stopnie wojskowe i takie specjalizacje jak zwiadowca (mam dobry skin)? A jeśli tak to czy można będzie mieć jeszcze jakiś inny zawód?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Morgar    9
Co do zawodów to odpowiedz brzmi tak. Jest wgrany plugin jobs. Co do stopni wojskowych to zależy już od władcy jaka jest administracja miasta i stopnie w nim ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
Można wbić na serwer i pomagać w budowaniu? Tzn. dostać się na whitelistę, bo się nakręciłem i chcę zacząć grać w dowolny sposób na serwerze. P.S. Umiem ładnie budować :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lissotti    1
Najważniejsze budowle już stoją, są wprowadzane teraz kosmetyczne zmiany. Swoją energię i talent będziecie mogli wykorzystać w budowaniu swoich klimatycznych domów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Na pierwszych stronach pytano o spoutcrafta. Nowy nie jestem, grałem wcześniej na Rolecrafcie od pierwszych map ale z tym się jeszcze nie spotkałem, może dlatego że nie siedzę w mofach. Co to jest(2-3 słowa), czy jest to wymagane i czy wpływa to na konto?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lissotti    1
Spoutcraft jest to osobny launcher do Minecraft'a dający wiele innych możliwości wcześniej już gdzieś z resztą wymienionych. Nie jest wymagany ale zalecany do grania na naszym serwerze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...