Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kexan

Odejście

Rekomendowane odpowiedzi

Kexan    9
Witam (i zarazem żegnam),

Jakiś czas temu napisałem temat, że być może pod koniec ferii odejdę. Sprawdziło się.
Trochę osób wie, co ja złego zrobiłem dziś (27.01.12r.) na serwerze.
Po zaistniałem sytuacji ze strachu z faila wyszedłem z serwera, po kilku minutach zdecydowałem się zajrzeć na mapę serwera, a tam czytam na czacie, że Siarczek pisze, że "OK, Kexan dostał bana za nic". Hmm, za nic? Wchodzę na serwer i oczywiście ban. Ale jaki powód...
Jak ktoś chce zobaczyć, proszę (zdjęcie zawiera przekleństwa): [url="http://img210.imageshack.us/img210/3356/yban.png"]http://img210.images...0/3356/yban.png[/url]
Co do odejścia: zastosuję się do permbana i odchodzę.
Przykro mi, że odchodzę z serwera za brak "/".
Niestety, serwer też się zmienia. Widać, że jeden z naszych Adminów na oczach graczy banuje Moda z powodem nie wiem w której liczbie napisany i wszyscy to widzą. Ja tęsknię za dawną ekipą, która, jak wiadomo, już nigdy nie wróci i się nie zmieni. Ja się staram być miłym człowiekiem, ale bycie miłym w przebywaniu niemiłych osób jest nieprzydatne (przykład: sanitariusz dla dresa), więc niestety.

Czy wrócę?
Tego nie wiem. To zależy od ekipy, która raczej mi nie da unbana, więc niestety.

Żegnam i pozdrawiam za pół roku wspólnej przygody w tym kanciastym wymiarze.

@down
I tak będę musiał przemyśleć wszystko sobie na spokojnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3
Poszedł unban.

Nie pozwolę permów wstawiać za brak slasha przed komendą ;)

Reasumując - Kexan dostał bana za to, ze nie wstawił slasha przed komendą z warpem na nową mapę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Żenująca sytuacja. Banujący przesadził :C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7
Elros nie prowokuj! Co do kexana karygodne zachowanie, moderator z takim doświadczeniem taki błąd? szybka reakcja bardzo dobitny opis! Podsumowujący znaczenie tego co zrobił kexan jak dla mnie niedopuszczalne i każde tego typu pomyłki będą surowo karane!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
Brawo dla pewnej osoby, która wypisuje tak inteligentnie wytłumaczone bany. [color=#ff0000][zbedne podsycanie ognia - AdF][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Siarczek    7
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Camili zajmij się swoimi sprawami ok? Dziękuje : } Wiem że Hardcore wymaga dopracowania jeszcze, proszę zajmij się tym a FB zostaw Greenowi i mnie.[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]W pierwszej chwili myślałem że to celowe, bo kto może się aż tak pomylić co? No własnie nie kexan wiec szybko ban. I tyle wystarczyło napisać na TS że przez przypadek nie mam sobie nic do zarzucenia. Konkurencja wchodzi wszędzie i kradnie najlepszych ludzi, nie wiadomo kto jest gdzie![/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]ZAMYKAM ! zrobi się spam a po co jak coś zapraszam do wymiany korespondencji na PM[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...