Gość havoC4 Napisano 8 Lipiec 2013 Zmobilizowało mnie do sprzątania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaynRavun 1 Napisano 11 Sierpień 2013 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Tak, standardowa tapeta, deal with it. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 17 Sierpień 2013 U mnie zawsze burdel. :( trio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiko9 0 Napisano 17 Listopad 2013 Z cyklu standardowych tapet ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pcpl2 0 Napisano 28 Listopad 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil07 21 Napisano 29 Listopad 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanDiamond 2 Napisano 4 Grudzień 2013 Tapeta mojego dzieła D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redux 168 Napisano 4 Grudzień 2013 U mnie bez większych zmian... Ciekawe, ile osób wrzucających tu swoje screeny czyściło pulpit specjalnie z tego powodu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina70 10 Napisano 5 Grudzień 2013 <3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzywyPL 6 Napisano 2 Marzec 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suppressio 0 Napisano 25 Marzec 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość baserone Napisano 6 Wrzesień 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guciokonda 171 Napisano 7 Wrzesień 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 8 Wrzesień 2014 Jak Gucio to ja też. Dawno nie aktualizowałem tego czegoś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 15 Wrzesień 2014 Samego pulpitu to ja nie pokażę, bo zbyt wielki bałagan. Macie za to moją wspaniałą tapetę [attachment=1969:Doktor Hu.jpg] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
8olo 1 Napisano 25 Październik 2014 (edytowane) mój nie chce się wyświetlić :( ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A okej już mam Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Edytowane 25 Październik 2014 przez 8olo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiyarosz 199 Napisano 25 Październik 2014 Taka domyślna, ale widok jest tak ładny że aż żal zmieniać :D Trochę bardziej wypełniony PC, ale też domyślny: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina70 10 Napisano 27 Październik 2014 Nie lubię tego albumu, ale tapeta ładna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach