Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kasel2000PL

Nasze spostrzeżenia w snapshotach

Rekomendowane odpowiedzi

Karczorek    0
[quote name='Artike' timestamp='1327672810' post='41181']
Ja zauważyłem że oceloty uciekają przed graczem.
[/quote]
Masz rację. Według mnie to trochę głupie bo przez to trudniej oswoić ocelota. A w ogóle chyba koty jak na razie niczym specjalnym się nie charakteryzują, nie bronią cię jak wilki, nie można nad takim kotem zapanować tylko biega wokół ciebie i nic nie robi! Jedyny plus tego oswojonego ocelota to fakt, że można go rozmnażać. Mam nadzieję, że mojang doda kotu jakieś specjalne cechy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190
Każde dzikie zwierze które jest małe naturalnie ucieka od zagrożenia...
Żeby jeszcze zwierzaki oznaczały swoje terytorium i atakowały gracza gdy na takie wejdzie, to by było ciekawe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
piekarikO_o    4
Jak nie umie[color=red]c[/color]ie oswoić [color=red]ocelota[/color] to wypad na youtube.pl dla <spacja> mnie słu[color=red]ż[/color]ą do [color=#0000FF]punktów doświadczenia[/color] (czego?) nie <spacja> trzeba [color=#0000ff]je[/color] rozmna[color=red]ż[/color]ać same to robią +1 i jak mamy ich du[color=red]ż[/color]o mo[color=red]ż[/color]na troch[color=red]ę[/color] pozabijać i mamy troch[color=red]ę [/color] [color=#0000FF]punktów doświadczenia[/color](znowu czego?) ''A w ogóle chyba koty jak na razie niczym specjalnym się nie charakteryzują, nie bronią cię jak wilki'' bronią [color=red]Cię[/color] przed kurczakami

[color=green]Skończ podstawówkę, warn za kaleczenie języka ojczystego //Mof[/color]

[color=#0000ff]Przecież to poziom przedszkola... //Woozie[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Y4nuszek    18
[quote name='Karczorek' timestamp='1327674494' post='41192']
Masz rację. Według mnie to trochę głupie bo przez to trudniej oswoić ocelota. A w ogóle chyba koty jak na razie niczym specjalnym się nie charakteryzują, nie bronią cię jak wilki, nie można nad takim kotem zapanować tylko biega wokół ciebie i nic nie robi! Jedyny plus tego oswojonego ocelota to fakt, że można go rozmnażać. Mam nadzieję, że mojang doda kotu jakieś specjalne cechy.
[/quote]
Jak dla mnie to realistyczne, że kot nie daje się oswoić i nie słucha się swojego pana :P. Była nawet kiedyś taka mądrość internetowa: By zrozumieć życie, kup sobie kota i psa. Kota by Cie nienawidził, psa by Cie uwielbiał.

Trochę żałuje, że ocelot oswojony zamienia się w kota. A nie zostaje oswojonym ocelotem. Nie mogę się wozić np. [url="http://battalionarmour.com/nu/wp-content/uploads/2008/01/4.jpg"]tak[/url] na serwerach multi. =/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190
[quote name='Y4nuszek' timestamp='1327695376' post='41313']
By zrozumieć życie, kup sobie kota i psa. Kota by Cie nienawidził, psa by Cie uwielbiał.[/quote]
Dajesz mu jedzenie:
Pies: Poi mnie, karmi mnie, musi być bogiem!
Kot: Poi mnie, karmi mnie, muszę być bogiem!
Btw, możecie zmienić skina kota na ocelota i dać mu obroże czy coś (ale jaki kot ubiera obroże lol).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ranma11    0
nie wiem kiedy to dodano ale zauważyłem w opuszczonej kopalni ciekawą konstrukcję... kopalnia wychodziła do kaniony i wygenerował mi się drewniany most... nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałem nawet jak kopalnie generowały się przy kanionach... nie wiem kiedy to dodano... poniżej załączam screena:
[IMG]http://i44.tinypic.com/hvqosm.jpg[/IMG]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maćko :P    22
W tej chwili creepery boją się kotów. Taką konstrukcję już kiedyś widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ranma11    0
wiecie co... ale to bez sensu... dodali najazdy zombii na wioski które teraz będą totalnie nieskuteczne bo mamy te golemy... już lepiej by było gdyby w czasie nocy gdy jest taki najazd(np. pełnia księżyca...) wieśniacy zamiast do domów chowali się do jakichś prostych fortyfikacji(jest ta jakaś tam wierza... trochę to małe więc musieliby to trochę rozbudowac nie mniej jednak nadałoby się...) i sami bronili...(łuki, drewniane miecze i skórzane zbroje i jazda)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190
Golemy nie biorą się znikąd a ich koszt jest całkiem spory.
Na dodatek te najazdy zombie to nie będzie pewnie jedna fala po 10-15 sztuk A SETKI, inaczej sobie tego najazdu nie wyobrażam.
Na dodatek golemy nie mogą regenerować HP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chormon    136
Ale niby się odradzają, jak jest wystarczająca ilośc villagerów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
heliot    11
A skąd Wy macie takie informacje dokładne ? ;)
(nie licząc filmów Rabusa :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
heliot    11
Ah, może racja, dawno na wiki nie zaglądałem i nie wiedziałem, że o snapshotach piszą, wybacz :3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ranma11    0
znaczy właśnie rzecz w tym że golemy biorą sie znikąd... jeżeliby tak nie było w "już wygenerowanych" wioskach nie powinno ich być... u mnie pojawiło sie ich całkiem sporo na starej wiosce...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
-=WormPL=-    0
nie wiem w którym ssie to dodali ale zauważyłem że między wodą a lawą jest tęcza. Takie coś zauważyłem w jaskini.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
szampon98    1
Worm po pierwsze siema :). Ciekawe to co mówisz. Może mi się uda takie coś zaobserwować :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Creeperowa    1
Uwaga, moje wielkie odkrycie!!! :lol:

Koty siadają wciąż na skrzyniach i łóżkach (co najpierw mi się podobało [realistycznie!], ale teraz zaczyna mnie denerwować).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258
Gratuluję odkrycia, które nie jest odkryciem! Ogarnij ten swój spam, bo zaraz dorobisz się drugiego warna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
killons    0
Ja zauważyłem,że nie potrzebne są....Szmaragdy!Przecież mogą być do handlu a złoto nie?Szmaragdy można spotkać na podobnym poziomie co złoto tylko szmaragdy trudnie znaleść bo jeszcze trzeba w górach...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...