creepersllayer 0 Napisano 25 Styczeń 2012 Przepraszam nie chciałem stracić tych zeczy jak bym spadł bo miałem diamentowo m zbroje i kolczugę znalazłem gdzieś proszę o od banowanie będę wdzięczny Pozdrawiam :creepersllayer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtinio 0 Napisano 26 Styczeń 2012 Napisz gdzie znalazłeś, potem jakoś się uzgodni czy powinien być unban czy nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 26 Styczeń 2012 Spawnowane itemki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtinio 0 Napisano 26 Styczeń 2012 Mial kolczugę na sobie... Screen mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 26 Styczeń 2012 [quote name='hajtinio' timestamp='1327583378' post='40849'] Napisz gdzie znalazłeś, potem jakoś się uzgodni czy powinien być unban czy nie. [/quote] Po 1 ortografia. Po 2 [b]kolczuga[/b]. Po 3 Jestem [color=#000000][size=6]PRZECIW, PERMA MU PERMA! [/size][/color][color=#FF0000][size=3]// Siarczek + 1 za spam[/size][/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hajtinio 0 Napisano 26 Styczeń 2012 [quote name='Kerorro' timestamp='1327590387' post='40886'] Po 1 ortografia. Po 2 [b]kolczuga[/b]. Po 3 Jestem [size=6][color=#ff0000]PRZECIW, PERMA MU PERMA![/color][/size] [/quote] Gdzie popełniłem błąd ortograficzny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 26 Styczeń 2012 Jezu kolczugę łatwo zdobyć. Któryś kidmod zdobył, zginął i tak ciągnęła się caaaałą historia. Lub ktoś zespawnił na fb, zginął, potem nast. zginął itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 26 Styczeń 2012 Oh chajtinio nie ty, tylko creeper... Długi nick Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 26 Styczeń 2012 o ile się nie mylę dawałem jakiś czas temu perma dla creepersllayera za xray'a ciekawi mnie dlaczego dalej grał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vegor32 0 Napisano 26 Styczeń 2012 To ja nawet nie wiem jak dzisiaj zdobyłem żelazną zbroję O.O Tak nagle się znalazła w moim ekwipunku Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach