Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
DubleR

Ataki z waszej strony.

Rekomendowane odpowiedzi

DubleR    0

Witam Tutaj Zarzad Serwera Minecraft ICraft,którego atakujecie wraz z reklama lub słowami "k**wa" nie weszłem tutaj się kłócic tylko wytłumaczyc to.

A wiec mam kilka istotnych spraw:

-Zazroscicie graczy oraz tak reklamujecie swoje serwery?

-Administracja chyba nie jest ogarnieta ani zarzad?

-Dlaczego nas atakujecię?

Na te pytania oczekuje odpowiedzi od Head Administratora forum.Jezeli to nie ustapi to spotkamy się gdzie indziej.

PS.Jezeli usuniecie temat + banicje dacie mi to wyraznie dacie mi znać ze serwer jest nie ogarniety oraz ze bojicie się prawdy.

Pozdrawia Zarzad ICraft.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Nie wspieramy pirackich serwerów, tak trudno to zrozumieć ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
enclude    5

Witam z tej strony Enclude, specjalista techniczny serwisu MineCraft.pl jak i osoba odpowiedzialna za za Relacje Publiczne naszej strony ze światem zewnętrznym.

W imieniu administracji tego serwisu proszę o zaprzestanie swego procederu jakim jest pomówienie w naszą stronę, jeśli Pan nie zaprzestanie tego procesu, stanie się tak jak Pan mówi, spotkamy się gdzie indziej, gdyż za Pana postępowanie może być Pan ścigany z złamania Art.23 i 24 kodeksu cywilnego oraz Artykuł 278 Kodeksu karnego, wiążącego się z Waszymi graczami.

Jeżeli Państwo nie zaprzestaną procederów opisanych powyżej, przekażemy sprawę w ręce prokuratury właściwej dla naszego miejsca zamieszkania oraz kolokacji serwera. Również oskarżając nas o ten czyn jakim jest używanie słów powszechnie uznanych za ordynarne na tym forum podlega również prawu niemieckiemu, ponieważ maszyna stoi na serwerach niemieckich.

Pozdrawiam

specjalista ds. Public Relations

Enclude

=== Moje prywatne zdanie ===

Po pierwsze, nie ogarnięty to jesteś ty, że nawet nie chce Ci się napisać polskich znaków, mimo, że nas oskarżasz o nie ogarnianie.

Po drugie, "weszłem", "bojicie", "dacie mi to wyraznie dacie mi" co to w ogóle ma być, kaleczysz naszą, ojczystą jakże piękną mowę.

Po trzecie, poproszę dowody potwierdzające, że to my Was atakujemy.

Nie pozdrawiam

Enclude

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀
Przeniesione do Archiwum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...