zeeqi 2 Napisano 12 Czerwiec 2011 Siema w najbliższym czasie mam zamiar upic nowego kompa. Oto jego wymiary:DPamięć dyskowa 1 GBPamięć RAM 8 GBProcesor: AMD PHENOM II X4 840karta graficzna: GE FORCE GTS 450 1 GB DDR3 CUDAkarta dzwiękowa: HIGH DEFINITION 7.1 CHANNEL Cały nazywa się : QUAD PHENOM 4x3.2 GHz 8GB DDR3 1000 GB GTS450 1GBCzy na tym PC będzie mc działać ?Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 KotMroku 0 Napisano 12 Czerwiec 2011 Teoretycznie głupie pytanie.Minecraft pójdzie nawet na tosterze.I tak na pewno ci p...tylko czy pamieć dyskowa to to o czym myślę(Dysk twardy D:?) i jeśli tak to dlaczego takie małe!P.S Kompa się nie upija. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 zeeqi 2 Napisano 12 Czerwiec 2011 no nie nie na każdym chodzi... na tym co mam teraz jakoś nie działa. po 2 co oznacza? " I tak na pewno ci p..."a po 3 masz linka z allegro:/>http://allegro.pl/quad-phenom-4x3-2-ghz-8gb-ddr3-1000-gb-gts450-1gb-i1647979895.htmla po 4 "P.S Kompa się nie upija. " hee? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 KotMroku 0 Napisano 12 Czerwiec 2011 zamiar upic nowego kompa.Komputera się nie upija.A masz ty jave?I wszystko co potrzebne?Jeśli tak to podaj aktualną specyfikacje.I tak na pewno ci p...ójdzie.I tak na tym komputerze NA PEWNO zadziała Minecraft. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siema w najbliższym czasie mam zamiar upic nowego kompa. Oto jego wymiary:D
Pamięć dyskowa 1 GB
Pamięć RAM 8 GB
Procesor: AMD PHENOM II X4 840
karta graficzna: GE FORCE GTS 450 1 GB DDR3 CUDA
karta dzwiękowa: HIGH DEFINITION 7.1 CHANNEL
Cały nazywa się : QUAD PHENOM 4x3.2 GHz 8GB DDR3 1000 GB GTS450 1GB
Czy na tym PC będzie mc działać ?
Dzięki.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi