maciekl58 0 Napisano 22 Styczeń 2012 [b]Nick w grze[u]:[/u][/b][u]maciekl58[/u] [b]Imię:[/b][u]Maciek[/u] [b]Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat):[/b][u]15 i prawie 16(25 sierpnia)[/u] [b]Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze):[/b][u]pracowalem i bylem malym wspolnikiem na farmie zniesmaczonego na starej mapce mowili o mnie(francuz francuzik tlumacz itp)[/u] [b]Projekty (screeny, opis):[/b][u]farma zniesmaczonego[/u] [b]Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:[/b][u]fb.minecraft.pl / extremecraft.pl i swoj na hamachi[/u] [b]Udział w innych projektach (youtube, inne portale)[/b]:[u]po mutacji [/u] [b]Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): [/b][u][b]dziennie w poniedzialek. wtorek czwartek okolo 2H reszta +3h[/b][/u] [b]Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl):[/b][u] od sierpnia 25-30 2011[/u] [b]Dlaczego właśnie Ty?[/b][u][b]:[/b]chialbym pomoc w realizowaniu fajnych projektow a najbardziej realizowaniu konkursow (wipeout itd) pomagac innym gracza w trudnych sytuacjach znam wiekszosc komend moda i w przyszlosci moze zbudowalbym farme tak jak zniesmak[/u] [b]Inne (coś od siebie, o sobie itp.): [/b][u][b]mieszkam we francji od 3lat lubie marnowac czas na ps3 w bf3 oraz uwielbiam MC[/b][/u] [b]Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:[/b] [u]samemu nie da sie wykonac wszystkich zeczy np cuboid tu zbudowac cos tam cos naprawic tu bana dac tu cos innego[/u] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 22 Styczeń 2012 Dziecko rekrutacja dawno zamknięta i wątpie w twój wiek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 22 Styczeń 2012 Philip - trochę ogłady by ci się przydało. Rekrutacja niestety została zakończona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 22 Styczeń 2012 Przepraszam poniosło mnie, miałem zły humor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 22 Styczeń 2012 ZAMYKAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach