Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
mariush

Mariush_PL

Rekomendowane odpowiedzi

mariush    4

Nick w grze: Mariush_PL

Imię: Mariusz

Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat): 14,5.

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Spore.

Projekty (screeny, opis): Creeper z 1 i 2 mapy brałem także udział w konkursie HaatFilms praca jest dostępna na filmie.

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: Byłem moderatorem na serwerze freebuild lecz potem nie mogłem poświęcać zbyt dużo czasu na grę z powodu choroby (nie to nie ja byłem chory) a potem już większość ludzi wie.

Udział w innych projektach (youtube, inne portalach: Jak na razie nie.

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): ok 3-4 h dziennie lub czasem więcej.

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): gram od 1 dnia :) niektórzy może mnie jeszcze pamiętają z ts-a 1 dnia jeszcze przed wystartowaniem serwera.

Dlaczego właśnie Ty?: Jestem doświadczony w pracy moderatora wszystkie niezbędne komendy są mi znane nie jestem wulgarny i raczej spokojny.

Inne (coś od siebie, o sobie itp.):Lubię jazdę na rowerze pływanie i siedzieć przed komputerem marnując swój czas.

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: Ponieważ jeden człowiek sam nie zrobi wszystkiego .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20

Mam pytanie, nadal można dawać swoje podania?! Mi się wydawało że rekrutacja zakończona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

Niby jest po czasie :C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rafcio29_PL    0

JESTEM ZA to ty mi dałeś moją pierwszą działkę na starej mapie :) Pamiętam cię od tamtej mapy! za za za!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

OJ tu moja decyzja jest chyba jasna, Mariush chciałbym Cię zobaczyć z nami w ekipie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Ze względu na twoje doświadczenie i umiejętności otrzymujesz KidModa w ramach dnia dobroci dla zwierząt :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...