Steve 41 Napisano 20 Styczeń 2012 W ostatniej prezentacji snapshota poza nowościami wielu z Was zaintrygowała możliwość pisania na kolorowo w nazwie świata czy serwera – możliwość oznaczenia serwera hardcore krwistoczerwoną czcionką, to byłoby coś, nie? I to bez żadnych modyfikacji! W rozwinięciu prosty poradnik jak tego dokonać.W czasie kręcenia poradnika odkryłem całkiem ciekawą rzecz, ale żeby nie psuć wam niespodzianki zapraszam do seansu § – znak do skopiowania. Można go uzyskać poprzez przytrzymanie alt, a następnie wyklepanie kombinacji 0167 na numpadzie (z prawej strony, nie na górze)Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzydal 7 Napisano 20 Styczeń 2012 Nie działa mi wpisanie tego znaku EDIT: Nie wiedziałem że na snapshocie tylko ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 20 Styczeń 2012 Mi się jakoś, Brzydal, udało nazwać serwer kolorowym napisem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach