sewehli5 0 Napisano 19 Styczeń 2012 wiek 15 latpodanie na kidmodanick mc sewehli1dlaczego chce byc kidmodem mam doświadczenie z ludzmi jestem miły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 19 Styczeń 2012 dlaczego chce byc kidmodem mam doświadczenie z ludzmi jestem miły...Nie umiem także pisać adekwatnie do sytuacji i kręcą mnie tylko dodatkowe przyzwolenia, na obowiązki mam wyje*ane.Człowieku, napisz to zgodnie z szablonem bo oczy bolą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 19 Styczeń 2012 rekrutacja jest już od 2 tygodni zamknięta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aryanek 6 Napisano 19 Styczeń 2012 HuehehehehehaaenbaaehahehhahahahehehaeDobry żart. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek0163 0 Napisano 20 Styczeń 2012 HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Z KRZESŁA SPADŁEM JAKIE PODANIE LOL XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio29_PL 0 Napisano 20 Styczeń 2012 Napisz staranniej według wzoru tylko że rekrutacja się już skończyła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 22 Styczeń 2012 ZAMYKAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach