Kexan 9 Napisano 17 Styczeń 2012 Witam wszystkich graczy serwera freebuild.pl/fb.minecraft.pl[Tu coś miało być, ale nie mam słów na to]Ostatnimi czasy jest u mnie nie tak z psychiką.. Łatwo się denerwuję z byle czego. Niecierpliwię się dość szybko. Ogólnie jest nie tak.Tak więc mam pewne ostrzeżenie- nie zdziwcie się, jeśli nadejdzie dzień, w którym napiszę: "Cóż, przykro mi, ale mój dzień nastał. Przemyślałem wszystko i odchodzę.". Wiem, że ostatnio źle się dzieje. Problem jest m. in. przez to. Nie muszę tłumaczyć.Na serwer ja chcę wchodzić, aby się odprężyć. Niestety, jak już powiedziałem, nie mam cierpliwości, bo nie czuję tego.Na pewno mnie, ludzie, zrozumiecie, więc niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 17 Styczeń 2012 Szkoda, a to właśnie dlatego nie chciałem zostać KidModem i wyżej. Szkoda, że odchodzisz bo zostaje tylko 5 porządnych obywateli na serwerze. Bardzo szkoda Dasz mi swoje itemy (joke lub nie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach