Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
laki256

Fenix OnLine

Rekomendowane odpowiedzi

laki256    0

Hejka :lol: Byli byście zainteresowani zagraniem w taką grę jak Fenix OLine ? Jest to gra mmorpg 2D f2p (darmowa) z niesamowitą (jak dla mnie) fabułą, nie powtarzającą się przynajmniej jak u innych rpg -,- Kontynuując gra jest w fazie zapisów do Alpha CBT które mają rozpocząć się na drugi tydzień ferii ^_^ Nie powinno oceniać się gry po filmikach albo screenach ale jak dla mnie to wygląda naprawdę ciekawie jak na grafikę 2D to jest spoko ^_^ Aaaa i to co jest również ważne. Jest to w 100% Polska gra, robiona przez polaków, dla polaków

:) gra nie jest sponsorowana przez żadną firmę, jej twórcy z własnej ręki na nią łożyli, wkładając na nią również masę swojego wysiłku i pracy, przygotowania do Alpha CBT trwały 3 lata (nawet sporo xd) :cool:

Jeśli ktoś był by chętny to zapraszam do rejestracji:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Pozdrawiam

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
laki256    0

W Morgonem nie ma rozbudowanych systemów ataku, skilli i eventów jak tutaj, ale jeśli chodzi ci o grafikę to tak jest podobna, grałem w Mogomen i na mapach minusem jest to że nie można wejść za drzewo :blink: a co do walki w morgomen to nie lubię takiego systemu jak tam jest, w Fenix'ie przynajmniej walka jest na mapie i widać skille :) według mnie każda gra ma swoje plusy i minusy, i to jest chyba oczywiste :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...