aleks pl 0 Napisano 16 Styczeń 2012 chcial bym cos oglosicprosil bym o rangi ale wiem sa rangi ale jakie nowe moga bycgosc-rangi dawana napoczaplayer-bodż tu godzinefamilar-osoba gra 1 mies.gold-taki troche vipbiulder-osoba która robi fajne budowle [:advbiulder-osoba ktora podnosi poprzeczke w budowiearchitekt-osoba ktorra robi za***iste budowlevip-czyli vipmod-osoba od działek i innych sprawkidmod-osoba która moderruje zawodowoadmin-prawie headadminheadadmin-uwierzyszto moje zdanie pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 16 Styczeń 2012 Kalka z Aliquam?Na FB wystarczą te rangi, które są Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 16 Styczeń 2012 Elros ma rację, jest dobrze Ale fajny miałeś pomysł z tymi pierwszymi rangami, które zdobywa się w miarę ilości spędzania na serwerze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 16 Styczeń 2012 Jedyną rangę, która można dodać to builder - Osoba, która ładnie buduje, często, może kiedyś zostać architektem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcof3ver 19 Napisano 17 Styczeń 2012 Według mnie rangi będące na serwerze w zupełności wystarczą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach