Bartios 20 Napisano 14 Styczeń 2012 Witam, chciałbym poprosić o działkę poza miastem Wielkość: 20x20Kordynaty:x 1524z 1051Gdy chcę wysłać screena to wyskakuje, że Plik jest zbyt duży by go wysłać Czemu tam? Ponieważ obok mieszka kilka fajnych osób (Zwiecho, PhilipNlol, monospacePL) i jest bardzo ładna okolica Z kim chcę mieszkać? Z graczem Querty12Co tam będzie? Mój dom, z małym ogródkiem kilkoma piętrami i piwnicą Mam nadzieję że pomimo braku screena moja prośba zostanie rozpatrzona Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 14 Styczeń 2012 Jeśli zgodzą się twoi sąsiedzi, to dlaczego nie? Moje zamczysko się nie liczy ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 14 Styczeń 2012 Ale już sie zgodzili! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 14 Styczeń 2012 A poza tym to nie jest twoje zamczysko Elros Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 14 Styczeń 2012 Po prostu pusty teren Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 14 Styczeń 2012 Ja nic takiego nie mówiłem... Zastanowię się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 14 Styczeń 2012 Philip, jak coś to napisz tu że się zgadzasz (o ile się zgodzisz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzydal 7 Napisano 14 Styczeń 2012 Jeżeli wszyscy sąsiedzi(PhilipNlol Zwiecho JKM_Elros MrStereospace monospace przeclaw99) się zgodzą to otrzymujesz działkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 14 Styczeń 2012 A gdzie muszą to napisać że się zgadzają? Bo monospacePl i Zwiecho mi mówili że się zgadzają. Elros tez nie ma nic przeciwko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 14 Styczeń 2012 A poza tym przeclaw99 to ja ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 14 Styczeń 2012 Jak dobrze mieć działkę jako 1 / 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 14 Styczeń 2012 Philip, to zgadzasz się? Nie będę ci przeszkadzał ani nic niszczył Pamiętasz przecież jak razem kopaliśmy w twierdzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 16 Styczeń 2012 Przegłosowane. Dostajesz działkę.Zważając na fakt, że Philip mieszka jednak dalej niż my Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 17 Styczeń 2012 Czyli moge juz tam budowac??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach