Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Czemu tam? Bo tam mam widok na więzienie, mam..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Czemu tam? Bo tam mam widok na więzienie, mam..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Monualen

Działka Monualen

Rekomendowane odpowiedzi

Monualen    108

Czy mógłbym zbudować dom gdzieś po za miastem? można usunąć mi dom na Głównej (ul.Parkowa 17), ale za to ma wejść Cub na dom po za miastem. Większe informacje, gdzie ten dom będzie nie podam. Jedynie na PW i na /msg Na

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Czemu tam? Bo tam mam widok na więzienie, mam taką jakby plaże i to jest na wzgórzu.

Z kim chcę mieszkać? Sam, chyba że ktoś będzie chciał np. PhilipNLol ( w co wątpie) to najwyżej dojdzie.

Co tam będzie? Mój dom. Będzie się składał z poczęści Desek i Drzewa. Skorzystam także z Stone Bricks. Podłoga będzie szachownicą Stone i Cobblestone (staram się nie używać cobbla ale w tym przypadku będzie fajnie wyglądać) a jeśli nie, to zrobie dywan z wełny w stylu Malborku ( Czarny krzyż białe tło lub na odwrót biały krzyż czarne tło itp.)

I jeszcze ogródek ;) Melony Dynie Pszenica i jakieś kwiaty. Będzie ogródek otoczony Płotkami. Dach będzie trójkątny. Z desek i kominek z Cobblestone. Rozmiar 20x20.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Podaj koordynaty na forum i ss - zastosuj się do wzoru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

Napisz wg tego wzoru

Wielkość:
Koordynaty:
x
y
z
SS miejsca działki:
Czemu tam?:
Z kim chcesz mieszkać:
Co tam bedzie:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13

Monualen jak chcesz mieszkaj ze mną. Chętnie cię przyjme. Po za tym mam bardzo ładny i duży teren :)

Całe 70 kratek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108

Nie o to chodzi. Znalazłem sobie fajne miejsce koło więzienia. Tam chce sobie dom zbudować. Jak chcecie możecie odebrać mi wszystkie działki ( na Głównej i w Malborku ) ale w zamian chcę tam tą działkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13

No dobrze, szkoda chciałbym mieć współlokatora. P.S zerknij na temat o jailu. Możesz mi pomóc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind

ok widze 20x20 ;d

porpos kida o cuboida a mi przelej 100zl

zaakceptowane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...