Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Camil

Gildie - informacje

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Camil   
Gość Camil
Towny mogło już być wczoraj, ale niestety sporo błędów wywala co mi przeszkadza dosyć na konsoli no i kwestia cuboidów zostaje :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LoginOne    1
Camilu ogarnij szybko towny, ponieważ gracze chwieliby założyc swoje pierwsze miasta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
[b]Mam dobre i złe wiadomości :[/b][list]
[*]prawdopodobnie wkrótce zamknę serwer w ramach wznowienia i przyspieszenia prac z projektem RP,
[*]nawiązanie współpracy z RegnumCraft przy tworzeniu serwera RP
[/list]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
koniczyn5    5
Czekaj to jedna jest zła a druga dobra, zazwyczaj zaczyna się od złej wiadomości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LoginOne    1
Ehhh niestety :( grało się przyjemnie ale Camil pewnie już zamnie serwer i zobaczymy się za jakiś czas :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil
Jeszcze nie zamykam :). Dam informację kilka dni przed zamknięciem jak coś...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LoginOne    1
A ja chce znów moj kolorowy nick który zabrał mi awes :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Avalonte    0
[b]Tytuł tematu :[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3] Anty-Kamperzy[/size][/font][/color]

[b]Nazwa Gildii[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3] : Anty-Kamperzy[/size][/font][/color]
[b]Założyciel[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3] : Avalonte[/size][/font][/color]
[b]Poziom gildii[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3] : 1[/size][/font][/color]

[font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][b][color="#008000"]Sojusznicy : [/color][color="#282828"]brak[/color][/b][/size][/font]
[color=#FF0000][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3][b]Wrogowie : [/b][/size][/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3]brak[/size][/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3]Chce założyć gildie ponieważ nikt nie lubi kamperów i chce takich graczy skupić w 1 grupę :).[/size][/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...