Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
olo70xd

Niewłaściwa kara za buga z creativem

Rekomendowane odpowiedzi

olo70xd    0

Chciałbym złożyć skarge za niewłaściwe wymierzenie kary za buga z creativem. Mianowicie dzisiaj zostalo mi usunięte wszystko co mialem na dzialce wraz z domem. Wolałbym dostać bana nawat na miesiąc a nie usunięcie mi domu. Traktujcie mnie jak normalnego grzcza i dajcie mi normalną kare. Chce przypomnieć że większosc itemow sam zebrałem uczciwie bez cheatow. Bug z creativem pewnie większość z was wykorzystala by tak samo, przecież nikt by nie latał po świecie bez sensu.Prosze o przywrócenie mi domu wraz z uczciwie zdobytymi itemami. Wasz bug-wasz problem, a ja tylko go wykorzystalem, nie cheatowalem. Mam nadzieję, żę moja prośba zostanie przyjęta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20

A czemu innym graczom dawaliscie normalne bany ? ;O Dajcie mu poprostu bana, oddajcie nie zcheatowane itemy, odbedzie swoja kare i wroci jako normalny gracz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn

Bugi się zgłasza i nie "Wasz bug-wasz problem"(twoja kara twój problem). A za wykorzystywanie ich jest kara moim zdaniem powinieneś dostać jeszcze perma ale mniejsza o to ;)

Jeśli złamałeś zasady raz to już krok do xreya itd ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Rzeczywiście nie właściwa kara - powinien być perm. Nie wolno wykorzystywać bugów, jest to srogo karane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Brzydal    7

Rzeczywiście nie właściwa kara - powinien być perm. Nie wolno wykorzystywać bugów, jest to srogo karane.

To Siarczek nie dał perma? ;o

Wydawało mi się że dostał bana...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hajtinio    0

Chciałbym złożyć skarge za niewłaściwe wymierzenie kary za buga z creativem. Mianowicie dzisiaj zostalo mi usunięte wszystko co mialem na dzialce wraz z domem. Wolałbym dostać bana nawat na miesiąc a nie usunięcie mi domu. Traktujcie mnie jak normalnego grzcza i dajcie mi normalną kare. Chce przypomnieć że większosc itemow sam zebrałem uczciwie bez cheatow. Bug z creativem pewnie większość z was wykorzystala by tak samo, przecież nikt by nie latał po świecie bez sensu.Prosze o przywrócenie mi domu wraz z uczciwie zdobytymi itemami. Wasz bug-wasz problem, a ja tylko go wykorzystalem, nie cheatowalem. Mam nadzieję, żę moja prośba zostanie przyjęta.

Chłopie jak siarczek ci rozwałał skrzynki to z 1 skrzynki wyleciało z 20+ stacków diamond blocków, w innych mnóstwo diamentów, wełny, ironu, lapisu. Siarczek ci usunął cała działke z tego powodu że zapewne wszystko miałeś z tego bugu, dużo ludzi mi mówiło, że od ciebie kupowali diamenty po 15 zł za stack. Również mysłałem że dostał bana ale jednak Siarczek nie dał ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

Wykorzystałeś buga, nie zgłosiłeś administracji informacji o tym że przeniosło Ci creative z FB - powinien być ban wg regulaminu

Cheating oraz Bugusing ->Od 48 godzin do bana permamentnego.

Cytat pochodzi z regulaminu s1.minecraft.pl

Jak byś powiadomił o tym administracje to nie doszło by do tego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...