Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. na YT (nie sugerować się tłem ). Znajdziecie na nim sfabularyzowanego lets play z Minecraft (Minecraft - Zaświaty) poradniki do naszej kochanej gry oraz innego tego typu materiały. W Lutym startujemy z drugim Zagrajmy w... z..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. na YT (nie sugerować się tłem ). Znajdziecie na nim sfabularyzowanego lets play z Minecraft (Minecraft - Zaświaty) poradniki do naszej kochanej gry oraz innego tego typu materiały. W Lutym startujemy z drugim Zagrajmy w... z..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Mateusz Osiński

[YouTube] TomoSiaraPL [Zagrajmy w Minecraft z fabułą]

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciał bym zaprezentować wam mój

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

na YT (nie sugerować się tłem :P). Znajdziecie na nim sfabularyzowanego let's play z Minecraft (Minecraft - Zaświaty) poradniki do naszej kochanej gry oraz innego tego typu materiały. W Lutym startujemy z drugim "Zagrajmy w..." z Mine'a (oczywiście z fabułą :) ). To by było na tyle mam nadzieje że przynajmniej ocenicie moją twórczość. Suby miło widziane ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Awatar zniechęcał, tło kanału zniechęcało. Ale pokusiłem się i obejrzałem... kawałek.

Co za tania beznadzieja. Szmira, jakich mało. Epicka fabuła w postaci obudzenia się na środku góry, na którą wdrapanie się jest cholernie trudne, spadnięcia z niej i przeżycia. Do tego tandetna jakość dźwięku, jeszcze klikanie klawiatury pięknie słychać. Dostajesz pełne 0/10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Ten film nie jest wart, bo go oglądać w pełni. Twój komentarz jest na tyle idiotyczny, że wygląda on jak "To jabłko jest zgniłe, ale muszę zjeść je do końca żeby ocenić, czy jest smaczne". Jeżeli nie jesteś w stanie przyjąć konstruktywnej krytyki (wymieniłem już swoje argumenty przeciw), to nie radzę brać się za robienie filmów ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Z wierzchu zgniłe w środku słodkie."

Ogólnie co masz do My Little Pony ? Bo nie rozumiem czego ludzie się czepiają ? Bo kolorowe ? Anime też są kolorowe tylko że jest w nich sporo krwi a to już wszystkich rajcuje, ale jeśli film nie jest brutalny a z każdego nowego odcinka wychodzi na jaw nowy morał to od razu można postawić na nim grubą kreche "bo tam są kuce, a to takie pedalskie ..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GrejnoM    1

Zakładanie nowego konta, tylko po to by zareklamować swój kanał na Youtube, który jest prowadzony nieprofesjonalnie (tło z kucami na kanale o tematyce MC oraz wielkie by TomoSiaraPL na górze tak, jak by nikt nie widział nazwy kanału), na którym filmy mają tak słabą jakość, że trzeba się zmuszać do obejrzenia pierwszej minuty jest po prostu tanią sztuczką, by sobie nabić subów. Bardzo kiepski mikrofon, głośne tło, to następne problemy. Jeżeli naprawdę byś chciał mieć dobry kanał na YT to pierwszym krokiem by było zmienienie tła na coś neutralnego, a nie na kuce, których połowa internetu nienawidzi, ćwiartka kocha i o których ćwiartka nawet nie słyszała lub ma neutralne zdanie. Też kupno lepszego mikrofonu, praca w cichym otoczeniu oraz choć próba udawania, że się starasz z tą grą aktorską by Ci podwyższyły szanse na sukces na Youtube, choć i tak szanse te by były równe zera. Jak na razie, to prowadzisz kanał równie profesjonalnie, jak 13 latek wypowiadający się na temat prawdziwej miłości.

TL;DR: Ten kanał ssie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...