Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
marcun

Odwołanie od bana.

Rekomendowane odpowiedzi

marcun    1

Mój siostrzeniec nick (nick w mc: ninja85k ) dostał bana za x-ray-a którego nie używał. Nie mam pojęcia jak to działa, ale wszystkie operacje na jego pc muszę robić ja, więc on nawet tego by nie potrafił zainstalować (ma 8 lat).

Proszę o odwołanie bana bo dziecko się nudzi.

Z góry dziękuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hajtinio    0

ninja85k ma x-raya bo ja z brzydalem go sprawdzaliśmy i miał x-raya więc ban słuszny, teraz dostaje on jaila jak wejdzie ktoś z modów, pokemonów albo adminów się wyjaśni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
marcun    1

Mogę was zapenić na 200%, że nie używa ani nie używał on żadnych modyfikacji, a przez to że dajecie bana bo ktoś kopie szlaczkiem albo bez pochodni niszczycie społeczność i reputacje serwera.

Możę ktoś ma poprostu szczęcie, a nie odrazu x-ray. Pomyślcie następnym razem znim dacie bana, bo to naprawde niszczy zabawę komuś, kto jest niewinny.

Pozdrawiam ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13

Dzieciak mnie wkurzał. Należy mu się. Jeśli mu się nudzi, to niech wyjdzie na dwór do kolegów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
marcun    1

Gratuluję serwerowi administracji, która rozdaje bany według własnych widzimisiów. :lol: Jesteście jak policjanci, którzy muszą wlepić ileś tam mandatów dziennie. Jak widać bardzo dobrze wam idzie. Życze dalszych sukcesów w pracy.

Pozdrawiam serdecznie.

PS. Jak bedzie wam brakowało jakiegoś bana do wyrobienia normy to zbanujcie mnie (nick: marcunn ) i tak już dawno przestałem w to grać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
maciula12    1

Pomijając powyższe wypowiedzi, unban był, więc chyba można uznać temat za zamknięty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...