Monualen 108 Napisano 12 Styczeń 2012 Otóż, znalazłem dom Brzydala, a on mówi że się wyprowadza.To ja składam podanie na zajęcie tego domu.Jak chcecie, możecie odebrać dom na głównej (ul.Parkowa 17).Nick: MonualenZamieszkanie: Malbork, ul.Parkowa 17Opis: Proszę o Dom Brzydala, ze względu, że się wyprowadza i jego dom mi się bardzo podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 12 Styczeń 2012 Który dom? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzydal 7 Napisano 12 Styczeń 2012 Zaraz zaraz to nie jest mój dom mojego domu już nie ma.Ta wieża to zamek Elrosa który dopiero buduję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcof3ver 19 Napisano 12 Styczeń 2012 na licytacje go ! xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 12 Styczeń 2012 Ręce precz od carskiego zamczyska! ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarton 25 Napisano 13 Styczeń 2012 Ręce precz od carskiego zamczyska! ;pElros jak budujesz nowe osiedle podobne do Malborka to pamietaj o działce pod gospodę/karczmę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 13 Styczeń 2012 Brzydal mówiłeś że się wyprowadzasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 13 Styczeń 2012 Klamal xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 13 Styczeń 2012 Wyprowadził się razem z domem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach