aezarkones 3 Napisano 12 Styczeń 2012 Nick na TS3: aezarkonesNazwa kanału: aezarkonesPowód: Potrzebuję prywatnego kanału aby porozumiewać się, ze znajomymi jak również żeby oni sami mogli się na nim porozumiewać w sposób szybki i niezawodny. Poza tym chciał bym rozdzielić adminowanie i prywatne rozmowy bo to jest bardzo nie fajne jeżeli ktoś wyskakuje z nie z tematem etc. Jeżeli było by to możliwe prosił bym o przydzielenie mi mojego starego numerka tj. "13. aezarkones" bardzo się do niego "przyzwyczailiśmy" czyli ja i szerokie grono moich teamspeakowych speakerów. Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojej prośby i proszę o utworzenie kanału na miejscu "13" jeżeli wcześniej chętnych nie będzie to poczekam, bo aktualnie mam wiele innych zajęć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matejss Napisano 12 Styczeń 2012 Akceptuje!A z założeniem to poczekamy na ten twój numerek 13 brakuje 1 kanału.@Edit:Kanał założony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach