Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kacpir97

Ban za za dużo diamentów

Rekomendowane odpowiedzi

Kacpir97    0

Witam, chciałbym się dowiedzieć na ile dostałem tego bana (11.01.2012r.). Wiem, że to było nie fair, że wydobyłem te diamenty, nie powiem jak (pytać hajtinio o info) i bardzo za to przepraszam, chciałem po prostu być bogaty... jakbym dostał unbana, to chciałbym zacząćod nowa. czyli: usunąć mi domek, wszystkie itemy ze skrzynek, i pieniądze obnizyc do 100, tak jak ma nowy gracz na fb.

Jeszcze raz przepraszam,

Kacpir97

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

W takich chwilach chyba nie ma mowy o un banie. Nie mamy żadnej gwarancji, że to się nie powtórzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hajtinio    0

Kacpir powiedział mi jak zdobył te diamenty, było ich aż 18 stacków. Wszedłem potem ci do domu otwieram skrzynkę i tam z 12+ stacków ironu, potem 2 skrzynkę i tam znajduję 20 + stacków wegla. To nie możliwe, w sprawie unbana uzgodnij z krwawicem.Ja nie jestem za tym byś miał unbana, bo nie wiadomo mi skąd miałeś tam tyle ironu i węgla.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kacpir97    0

Kacpir powiedział mi jak zdobył te diamenty, było ich aż 18 stacków. Wszedłem potem ci do domu otwieram skrzynkę i tam z 12+ stacków ironu, potem 2 skrzynkę i tam znajduję 20 + stacków wegla. To nie możliwe, w sprawie unbana uzgodnij z krwawicem.Ja nie jestem za tym byś miał unbana, bo nie wiadomo mi skąd miałeś tam tyle ironu i węgla.

Pozdrawiam.

Przeciez ci 2 razy mowilem ze to nie moj dom tylko kolegi! my mamy razem na dzialce cuboida, on na mojej i ja na jego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76

Iron to spoko, ale diaxy to nie :/ Jeśli usuniecie mu to o co prosi to spoko. Byleby mieszkał sam, nie z kolegą. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kacpir97    0

Sory, zle napisalem. Mam swoja dziake, obok niego, ale sie po prostu dzielimy ze soba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20

Nie, żebym się chwalił czy coś ale ja znam kilka osób które mają po kilka skrzyń z diamentowymi blokami i koszą za nie sporo kasy. Dziwi mnie, dlaczego tylko kilka osób zostało zbanowych z powodu spawnowania sobie itemów dzięki bugowi z creativem. Zalecam gruntowne przejrzenie chociaż większości domów, bo ja naprawdę znam kilka osób które skorzystały z takiego błędu serwera, Dowodów nie mam, więc nicków nie podaje ale myślę że dzięki przejrzeniu all domów udało by się wyłapać wszystkich oszustów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...