Rabus 3 Napisano 11 Styczeń 2012 Cześć!Jesteście serwerami jednej z największej sieci w Polsce, jednak to nie wszystko by pozyskać graczy - mnóstwo tych, którzy szukają serwerów wertują fora internetowe, gdzie znajdują ciekawie opisane serwery i właśnie przez nie lądują na tych mniej rozreklamowanych serwerach.Moja propozycja brzmi tak, by każdy napisał porządny tekst reklamowy, najlepiej z filmem, z atutami serwera i podstawowymi informacjami, ładnie sformatowany i gotowy do przeklejenia na kilka for po to, by móc później pozyskać wiele więcej graczy niż daje wam samo minecraft.pl.Jeśli ktoś będzie potrzebował pomocy przy nagraniu filmu służę pomocą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 11 Styczeń 2012 Challenge accepted. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Camil Napisano 12 Styczeń 2012 Ja zastanawiałem się, nad nagraniem filmiku w postaci tutoriala od razu. Pokazywał by on nie tylko wygląd serwer'a, ale i funkcje i różne bajery, które będą towarzyszyć graczowi w trakcie rozgrywki.Oczywiście pokaz z trzeciej osoby by był. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach