Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Hayper

Pożegnanie ze wszystkimi

Rekomendowane odpowiedzi

Hayper    1

Tak, otóż dziś właśnie nadeszła długo oczekiwana przez niektórych decyzja o tym że permanentnie odchodzę z servera i już nigdy nie wrócę. Już widzę tą lożę wykonującą znak tryumfu, bo otóż dziś kończą się tę męki. Tak jak kiedyś była to decyzja podjęta na poczekaniu i wynikała z zupełnie innych czynników, tak teraz jestem zdeterminowana i pewna tej decyzji.

Cóż, tym razem nie chcę odejść bez słowa i pożegnać się jakoś ładnie. Z chłopakami czyli z Vajrusem, który pomógł mi w kilku sprawach, a mianowicie zwracał uwagę na delikatne kwestie i z tomczakiem z którym okradałam lodówki i który wstawił nasze sw33t focie z fontann na fejsa. Z PilipemNlolem, który za mnie wydzierał się na ludzi w lesie a żeby sadzili sadzonki i choć było to irytujące to może konieczne. ;D Z affibem, któremu notorycznie też okradałam lodówkę (raz mnie nawet przyłapał D:) i chociaż wkurzał mnie czasami niesamowicie to generalnie go nawet lubiłam. Ze Zwiechem, którego pamiętam jeszcze z mojej pierwszej kadencji kidmoda, bowiem pomógł mi postawić pierwszy cub. Z Kenstinem i Heepym. Kenstin jesteś przemiły, a i Heepiego polubiłam. Jest zabawny choć na kidmoda nie nadaje się nijak ;D. Ze swajnerem, który był moim dobrym kolegą i mam z nim kilka świetnych wspomnień jeszcze od starej ekipy i poprzedniej mapy np. naszą imprezownię za miastem, imprezę u Kendziora na dachu czy też pamiętne poolparty w różowym jacuzzi u affiba. Z Wooshkiem i choć nie mieliśmy okazji zbyt dużo rozmawiać to byłeś dla mnie miły, a ja to doceniam. : D Z unkiem, który zawsze mnie wspierał, wysłuchał i obejrzał ze mną nawet finał "Tap Madl" : D Nie wiem kto teraz będzie podlewał kwiatki w naszym domu skoro oboje już w nim nie mieszkamy... pewnie ktoś wpadnie na cudowny pomysł aby zrównać go z ziemią. Ahhh... No i z funLixem, którego po raz kolejny przeproszę za tego gigantycznego lodowego zombie... nie chciałam wtedy wylać lawy. Jakoś tak wyszło. :c Z michizem, który kiedyś dawno temu nauczył mnie kilku pomocnych komend i kilka razy też mi pomógł kiedy tej pomocy potrzebowałam. Z Kexanem, bowiem zawsze będziesz moim przyjacielem i choć na servie nic już razem nie zbudujemy to przecież Cię nie zostawię. c: Z maciulą, który jeszcze za starych czasów lubił mnie czasem z jakiegoś drzewa podglądać D: (osiedle hay) Z moim Hajtiniem! No Ciebie też będzie mi strasznie brakowało, chyba nie przeżyję!!! D: Z Elrosem, który też pojawiał się czasem niespodziewanie tuż za mną i spełniał moje prośby co ułatwiło mi pomaganie użytkownikom. Z Pueblosem w którego otoczeniu było zawsze dużo owiec nie wiedzieć czemu, ah pokrętny ten minecraft. No i który też nauczył mnie kilku rzeczy kiedy jeszcze byłam kidem. c: Oraz z alco, który jest sympatyczny i ma w sobie aż przesyt uprzejmości i grzeczności co w dzisiejszych czasach jest rzadkością. C: Z gumji, którą poznałam dopiero podczas afery (czyli dość paskudna okoliczność) i okazała się sympatyczną osobą. Za Mariushem z którym to przeżyłam też wiele "kopalnianych" przygód i z którym to przeżyłam najsłynniejszy już cytat "aha, bo wy nie jesteście VIP'ami" Będzie mi brakowało tego świrniętego morsa. :c

No będę za wami tęsknić ludzie! ;c (no i na pewno zapomniałam o kimś ważnym... eh)

O całej reszcie nie chcę pamiętać, zachowajmy tylko te pozytywne wspomnienia.

"Uważam że każdy ma prawo podziękować za współpracę i grę na serwerze bądź w tym wypadku - serwerach." ~ Cytując Krwawica, ja też mogę.

Cóż więc dziękuję, było fajnie kiedyś i jak udowodniłam kilka linijek wyżej jest za co być wdzięcznym. c:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Szkoda, że opuszczasz całą społeczność Minecraftowego szału. W każdym bądź cieszę się, że było mi dane Cię choć trochę poznać i zamienić kilkadziesiąt słów. Trzymaj się i pozdrawiam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

Szkoda. Domek w kanionie był przedni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pueblos    3

Wielka szkoda. Żegnaj :)

=EDIT=

Od Gumji:

Hay chodz na Wykopa:D bo ja czekam i reszta tez:) bedzie gitniak:D pozdro:*:*:*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kexan    9

Hmmm... Hayper...

Niby poznaliśmy się tak niedawno, ale i tak się dobrze już poznaliśmy. Rozumiem Ciebie, że odchodzisz.

Wasz domek naprzeciwko mojego zostawię- niech stoi pusty. Nie przeszkadza mi jego brak lokatorów.

W sumie... Też chyba odejdę w najbliższym czasie. Może np. koniec ferii... Nie wiem. Wiem, że wkrótce odejdę jako Mod, który coś robił, ale podobno nic nie robił.

Cóż... Żegnaj (na serwerze).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
unknown_    0

A ja się nie żegnam, i tak pewnie prędzej czy później się stykniemy na jakimś serwerze chociaż nie ukrywam że fajnie by było Cię zobaczeć na wykopowym :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Szkoda ;/ Nie wiem co powiedzieć... Cóż jest mi smutno ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kerorro    13

Na prawdę szkoda, że odchodzisz. Pamiętam, jak wydzierałem się na ludzi w lesie i to skutkowało. Jesteś na prawdę przemiłą osóbką. Jak dla mnie nadajesz się na Admina i dostałem raz jaila, że napisałem na /zawołaj : "Hayper na Admina" :D Potem i tak uciekłem z pomocą affiba, ale to inna bajka. Mam nadzieję, że cię kiedyś spotkam. Szkoda jeszcze raz i pozdrawiam Cię serdecznie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

Przypomniałaś mi trochę początki serwera... ehh

No cóż... bywaj i myślę że jeszcze wrócisz kiedyś :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Hepe    2

Hehe dzięki za wspomnienie o mnie szkoda że odchodzisz.

Co mogę więcej powiedzieć...Cześć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
teko122    2

Szkoda ze odchodzisz...no coz zegnaj i mam nadzieje ze kiedys nasze drogi sie skrzyzuja (choc w to watpie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind

Jako że rozumiem waszą żałobę ;) również żałuję odejścia ale zamykam temat, zamienia się w miejsce do nabijania postów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...