Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
TheKoros47

Zmiana serwera:/

Rekomendowane odpowiedzi

TheKoros47    13

Witam.

Camil co wy robicie?! To bedzie Hardcore a nie zadne Rp.to nie jest to co bylo na poczatku,nawet miast nie bedzie i wszystko prawie bedzie trzeba u Npctow craftowac?To juz przechodzi pojecie,wielu graczy przez to stracicie.Prosze przywroccie stary rp,ten z Towny,klasy postaci itp.....gra stracila sens.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil

Sorry nie wszystko tylko narzędzia i zbroje, lecz aby było to opłacalne będą npc'y u których będzie można naprawić item.

Nie będzie serwera RP ze względu na to, iż Rabus mnie prosił abym poprowadził Hardcora, a RP ma zastąpić prawdopodobnie inny serwer...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TheKoros47    13

Inny to znaczy jaki i przez kogo prowadzony?i kiedy bedzie otwrty itd/I po co starali sie o admina ludzie skoro ma nie byc Rp?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
heliot    11

Wolę HC. RP też dobry, ale RP podobają mi się z własnymi launcherami, te mają TO COŚ :D (Oczywiście nasz serwer RP był boski bez nich)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram Korosa , kiedyś była atmosfera , klimat , a teraz co jest? Krzywa twarz Schibowskiego ,który nie wie co to towny. Ale do rzeczy , robiliscie ponad 2 miesiace serwer a tera ma byc hardcore? Żenada ze strony administracji , jak można robic serwer 2 miesiace? (rozumiem pluginy i tp ,ale bez przesady) i Gówno wielkie z tego wyszło. Myśle ze ten caly rolecraft sie rozpadnie (chciales dobrze camil a przedobzyles).

Rolecraft już nigdy nie bedzie Rolecraftem - Schibowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A i jeszcze jedno po co 10 panow adminow i Schibowski skoro graczy jest 5 na serwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil

Panów adminów będzie mniej (już jest) Tylu było bo rangi budowniczy nie robiłem bo nie było sensu.

Serwer ten RP to nic nie wiem więcej (albo nie powiem),

Niestety te moje plany serwera RP nie wypaliły z powodu braku aktualnych kilku pluginów, które od miesięcy czekania nie są aktualizowane i nie działają,

Z serwerami RP z klientem myślałem, ale aby taki z prawdziwego zdarzenia serwer zrobić to trzeba czasu (nie zamierzam rezygnować z trybu RP, ale i na prawdziwego RP czasu będę miał w najbliższym czasie coraz mniej, lecz mam już wstępny projekt wersji RP. Jednakże nie szykujcie się na niego prędko.) Serwer Hardcore który właśnie kończę będzie nadal posiadał pewne elementy RP i będę go udoskonalał, tak aby mile się na nim grało.

Edit. Poza tym serwera RP nie zrobi się dobrego w pośpiechu tym bardziej, że nad ekipą RoleCraftu krąży klątwa i żaden administrator tutaj nie zabawił...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil

Pieczu będzie modem, gdyż administratorami są osoby zajmujące się serwerem od strony technicznej...

A ze schibowskim i innymi zobaczę.

Elementy RP to np blokada craftingu i npc'y, oraz miejsca tylu safepoint oraz mam nadzieje, że piękny i klimatyczny spawn :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TheKoros47    13

No to sie popisales tymi elementami Rp,jest to tylko jakis 1 maly procent Rp i nic wiecej :/

A tak apropo to Pieczu bedzie modem na Rp czy Hardcore?

//Double post, nie piszemy dwa pod sobą.

Rabus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil

Bo to ma być hardcore a nie roleplay !

Pogracie zobaczycie i ocenicie !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

A ze schibowskim i innymi zobaczę.

Mam szczere nadzieje, że pod "innymi" nie kryje się moja osoba :l

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Zaraz posypią się warny...

Rolecraft to serwer Camila, i to on decyduje co i gdzie tu będzie. Z racji, że przychodzi do nas serwer RP z prawdziwego zdarzenia zaproponowałem mu odciążenie go trochę od jego obowiązków i stworzenie HC, na co przystał. Jak widzicie nawet trochę RP potrafił zagnieździć ;)

W każdym razie, nie ma co płakać, HC jest fajny, RP nadchodzi. Amen, idę warny wstawić Panom wyżej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

Moja wieża załapała się na screena :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Schibowski    6

-_-

Krzywa twarz Schibowskiego ,który nie wie co to towny.

Wiem co to Towny a co wy sie tam mnie czepiacie ?!?!?!? a tak wg. to co ma znaczyc Rolecraft już nigdy nie bedzie Rolecraftem - Schibowski ?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil

Coś w tym rodzaju :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem co to Towny a co wy sie tam mnie czepiacie ?!?!?!? a tak wg. to co ma znaczyc Rolecraft już nigdy nie bedzie Rolecraftem - Schibowski ????? Chodzi o to ze k**wa rozjebales calego Rolecrafta . Bo jestes dzieckiem ktory ma 10 lat i k**wa mysli ze napisze k**wa z slownikiem zdanie i k**wa mysli ze jest fajny.

Owszem śmierdze - Schibowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karkoon    36

Hardcore... mmmm.... (trawię) = ok, będę grał jeśli będzie dobry. Co do schibowskiego to: jest młody... (13 lat), może nie mieć doświadczenia za bardzo, ale... jak dla mnie był ok, choć czasami różnie z nim było... nie za bardzo trzyma poziom na forum (tzn. jakiś trzyma - niski) itd. Nadal nie ogarniam kto jest kim na serwie, (kto jest kidem itp.) ale jeśli schib był kidem to ok. Z tego co wiem to on wymyślił ten HC pierwszy więc on powinien być trochę z nowym Rp-Hc.

Fyrst zaniżasz poziom swojej wypowiedzi. Nikt nie będzie brał na poważnie słów w których jest wulgaryzm, nieogarnięte wyzywanie itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy admini byli dla mnie ok , byli mili i wgl. Ale schibowski to juz przesada , on nawie jak sie pisze minecraft a on che byc adminem ..... Po drugie , jak był pierwszy HC to on se dodał 99999pkt i myśli ze go stara kocha .

FYRST MEMONY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Karkoon    36

btw. kim ty byłeś na rp skoro haspaid mówi false ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258

Usunąłem spam, Solbusik - ban na 48 godzin i warn, temat zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Camil   
Gość Camil

Tak na zakończenie :

1. SOlbusik - nie znasz sytuacji, nie umiesz pisać, obrażasz innych, a poza tym nawet nie wiesz jaki mam nick.

2. Schibowski nie wymyślił Hardcora.

3. Adminem jestem tylko JA i Awesomamorek, oraz nieaktywny w chwili obecnej Neharus.

4. Reszta ludzi których widzieliście pod tagami adminów, są moderatorami, kidmodami lub po prostu pomagali przy budowie serwera.

5. Za taki spam, obrazy innych, bezsensowne dyskusje to porozdawał bym więcej banów, ale jako, że zajął się tym Wozzie to macie taryfęulgową :D.

6. Wasze bezsensowne teksty typu stare RP było dobre itp nic nie zmienią, będzie nowy serwer RP dla którego ustąpiłem miejsca, a sam poprowadzę hardcora przynajmniej do końca maja. Powody : zbyt wiele "upadków" zbyt częstych było, mniej czasu, problemy z aktualnością pluginów, życie prywatne.

Dziękuję i zapraszam najpierw do zagrania na tym hardcorze a potem wywalania własnych opinii na jego temat (chodzi mi tutaj o ludzi, którzy umieją się publicznie wyrażać, a nie dzieci, które nie wiedzą co to jest regulamin forum i ogólne nie posiadają kultury osobistej).

Camil92PL (a nie camil1997)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...