Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
bartek0163

podanie o kidmoda

Rekomendowane odpowiedzi

bartek0163    0

Wiem że próboje kolejny ras ale jest tak dużo kidmodow że szkok

1

Nick w grze:bartek0163

Imię:Bartosz

Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat):14 i pół

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Cuboidy rollbacki worldedit i wszystko co potrzeba na "typowym" serwerze. nq zakladanie cuba //expand 10 lub 100 potem piszemy /region define nazwa nick to nie wszystko do cuboida bo jeszcze jest //wand

Projekty (screeny, opis):mam projekt z okonmateo pod mieczem i zbroją

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:Byłem na nikturych serwerach

Udział w innych projektach (youtube, inne portale):nagrywałem pare odcinkow z kolegami

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo):na gre poświecam dziannie 7 godz z tym ze 4 godz na minecrft.pl

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl):na serwerze gram już od 4 mieś

Dlaczego właśnie Ty?:Spędzam dużo czasu na serwerze i znam się na rzeczy jakieś tam doświaczcenie mam na kidmoda

Inne (coś od siebie, o sobie itp.):Lubie sport ale nie nawidze piłki nożnej,lubie jeździć na łyżwach nartach itp

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:Zawsze jeżeli ktoś czegoś nie potrafi lub nie może zrobić to ekipa potrafi pomóc i nauczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Rekrutacja już jest zakończona. Post napisany bez wcześniejszego zorientowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
affib's    154

4h spędzasz na stronie głównej minecraft.pl?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
heliot    11

Ojtam nie gram na fb ale się udzielę.

Popracuj nad ortografią i układaniem zdań, to założę się że będziesz miał większe szanse o 50% :) (O KURDE NIE WIEDZIAŁEM O KOMENDZIE //WAND, BOŻE, JAK MOGŁEM *joke, możecie się śmiać*)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez adupl21
      Witam, szukam grupy 3-4 do tworzenia serwera typu survival/freebuild. Na początek myślę o 30-50 slotach, jeśli uda się rozwinąć serwer oczywiście będziemy powiększać liczbę slotów. Dodam że posiadałem jakieś 2 lata temu kilka serwerów cieszących się dosyć dużą popularnością, niedawno wróciłem do Minecraft'a dlatego muszę sobie cześć rzeczy przypomnieć. Chętni pisać pw

Wymagania: 
      najlepiej 15+
      discord
      sprawne mikro
      znajomość pluginów itp
    • Przez adupl21
      Witam, poszukuje ok.10 osób na nowo stworzony przeze mnie serwer survival typu dobrze znana Kwadratowa Masakra czy dalej aktualna Ferajna. Szukam w miarę ogarniętych osób najlepiej 14+ z discordem. Chętni pisać priv
    • Przez Ciastekkk_PL
      Zapraszamy wszystkich na rekrutacje do serwera teamspeak'a PSG!
      [Polska Społeczność Graczy]

IP: PSGPL.myts.pw

Prowadzimy rekrutacje na rangi:
      -Opiekun,
      -Moderator,
      -Helper

1.Aby podejść do rekrutacji należy: -Mieć skończone 13 lat, -Posiadać znajomość obsługi teamspeak, -Znać regulamin Administracji jaki i rangi do której rekrutacja,oraz regulamin serwera, -Zgłosić rekrutacje komentarzu oraz stawić się w wyznaczonym terminie na kanale.                                                                                                                                                                                                                       Zapraszamy!
    • Przez Banka2YT
      Rekru do Gildi [SLOW] (Despacito)

Siemaneczko gramy na serwerze Lecraft.pl (1.11  pvp 1.8)

Oczekujemy:
      Wiek +17 ( narazie jest nas 5 wiek 17-20)
      Pvp - 7/10
      Umiejetnosc pajaczków/waterskill/
      sprawne mikro 
      Ts3
      Granie w godzinach 15-18 ( wtedy jest TNT ON - przebijanie cubów ), + innych godzinkach 

Szukamy 3/4 osob do gry ; )

Jezeli spelniasz te wymagania zapraszam na ts:

ts-pl.net kanal 60 podkanal rekru ON 

Do zobaczenia 
    • Przez AnyOnePL
      Nazwa i opis projektu/serwera: Craftarea.pl - serwery z ogromnym potencjałem. Głównie serwer hardcore.
      Oczekuję: Profesjonalizmu, zaangażowania i powagi.
      Oferuję: Stanowiska na serwerze. Miłą atmosferę i zaufanie. Forum i serwery głosowe. Poszukujemy budowniczych i moderatorów! Przyda się też technik!
      Kontakt: gogleanimator.craftarea@gmail.com

Napisz, bo warto! Nie pożałujesz!

• Dodaj nową pozycję...