Steve 41 Napisano 9 Styczeń 2012 Wraz z nowymi aktualizacjami minecrafta, gracze nadsyłają Mojangowi coraz to świeższe pomysły na usprawnienie i upiększenie rozgrywki. Jednym z elementów, który chcą, aby był zmieniony jest wygląd głównego menu gry. W sieci udało mi się znaleźć kilka fanowskich tworów. Osobiście najbardziej mi się podoba ostatnia koncepcja nowego wyglądu menu. Co wy o tym sądzicie? Zapraszam do komentowania. Więcej w rozwinięciu. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabrykagolda 15 Napisano 9 Styczeń 2012 Świetne!I będzie można hostować serwery!Jupiiii! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 9 Styczeń 2012 A mnie zaciekawiło to Friend List - ciekawe czy to tylko fake czy na prawde dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabrykagolda 15 Napisano 9 Styczeń 2012 Jakby działało to by było normalnie odjazdowo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RedoxPL 5 Napisano 9 Styczeń 2012 Można ale wymaga to dobrego łącza ale bez oftopu ten wygląd jest piękny zwłaszcza ten obrazek co ustawili, oby to wprowadzili, było by bardzo fajnie. Jeb lepiej się zajmuję MC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woozie 258 Napisano 9 Styczeń 2012 To jest fanowski concept-art... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alcof3ver 19 Napisano 9 Styczeń 2012 To jest fanowski concept-art...Może i tak, ale nie wiesz czy te pliki nie zostały wysłane do Mojangu i nie są przez ekipę rozpatrywane jako plany przyszłościowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach