Lucker303 0 Napisano 8 Styczeń 2012 Wie może ktoś dlaczego usunęli dźwięk z classica?OO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 8 Styczeń 2012 Nie usunęli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucker303 0 Napisano 8 Styczeń 2012 Jak nie? ;pW classicu już niema dźwięku ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 8 Styczeń 2012 To go włącz, specjalnie ściągnąłem Classica i nie mam takiego problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucker303 0 Napisano 8 Styczeń 2012 Chodzi mi o classica na stronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 8 Styczeń 2012 To ściągnij klienta z www.worldofminecraft.net? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiksioL_PL 0 Napisano 22 Styczeń 2013 O co chodzi jakie dzwieki?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 22 Styczeń 2013 Nie odświeżaj ... starty temat i wyjaśnione. Wyłącz głośniki i taki sam efekt uzyskasz jak autor tematu. Zamykam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach