Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.
- 0
Chodzi o kolorową wełnę, a konkretnie Default Commands
Pytanie zadane przez
szkocik
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
-
Podobna zawartość
-
Przez Gość Seba0855
Założyciel: seba2001
Nazwa: Anime
Przewodni styl architektoniczny: Wszystko zbudowane z wełny domy by były robione tylko z wełny szkła i ewentualnie stone. Sam jednak nie dam rady zrobić osiedla więc będzie mi potrzebna pomoc architektów.
Rozmiar osiedla: ok 200x200
Rozmiar działek: 20x20
Plany rozwoju osiedla: Jeżeli administracja zgodzi się na zrobienie osiedla to z czasem dodawane będą różne budynki,pixel arty etc.
Powód składania podania: Lubię bajkowe postacie i stare bajki jak pokémon sonic i tak dalej. Według mnie osiedle spodoba się również młodszym graczom. Dlatego też chcę aby powstało takie osiedle.
Screeny osiedla dodam dzisiaj jak będę mieć czas.
-
Przez Reksio
Nie wiem co mam z tego zbudować. Moje umiejętności z budowania pixel artów są raczej marne jedyne co zbudowałem z pixeli to narzędzie np. kilof itd, . Ale nie mam żadnego pomysłu na budowle z wełny a muszę się jej jakoś pozbyć dajcie jakieś ciekawe pomysły
Pozdro
-
Witam. Mam problem z kolorową wełną na multi. Zdążyłem się już dowiedzieć, że żeby wpisać małe cyferki trzeba mieć plugina default commands. Nie wiem jak go wgrać. Pomoże ktoś ?
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi