Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• 0
szkocik

Chodzi o kolorową wełnę, a konkretnie Default Commands

Pytanie

szkocik    0

Witam. Mam problem z kolorową wełną na multi. Zdążyłem się już dowiedzieć, że żeby wpisać małe cyferki trzeba mieć plugina default commands. Nie wiem jak go wgrać. Pomoże ktoś ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

szkocik    0

Nie, mam wersję Beta, nie wiem czemu tak napisałem. Już zmieniam. Jaki to ma być plugin, a raczej jak go zainstalować ? Z góry dzięki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Więc pirat, kthxbai.

Jeśli jednak mój osąd jest nieprawidłowy, zapraszam na PW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Gość Seba0855
      Przez Gość Seba0855
      Założyciel: seba2001

Nazwa: Anime

Przewodni styl architektoniczny: Wszystko zbudowane z wełny domy by były robione tylko z wełny szkła i ewentualnie stone. Sam jednak nie dam rady zrobić osiedla więc będzie mi potrzebna pomoc architektów.

Rozmiar osiedla: ok 200x200

Rozmiar działek: 20x20

Plany rozwoju osiedla: Jeżeli administracja zgodzi się na zrobienie osiedla to z czasem dodawane będą różne budynki,pixel arty etc.

Powód składania podania: Lubię bajkowe postacie i stare bajki jak pokémon sonic i tak dalej. Według mnie osiedle spodoba się również młodszym graczom. Dlatego też chcę aby powstało takie osiedle.

Screeny osiedla dodam dzisiaj jak będę mieć czas.
    • Przez Reksio
      Nie wiem co mam z tego zbudować. Moje umiejętności z budowania pixel artów są raczej marne jedyne co zbudowałem z pixeli to narzędzie np. kilof itd, . Ale nie mam żadnego pomysłu na budowle z wełny a muszę się jej jakoś pozbyć dajcie jakieś ciekawe pomysły

Pozdro
  • Dodaj nową pozycję...