creepersllayer 0 Napisano 7 Styczeń 2012 Dostałem bana za x-ray`a a ja nie mam x-ray przyżekam to mój kolega ma x-ray i on mi pokazywał gdzie są diamenty proszę o odabnowanie i powtażam że ja nie mam x-ray to mój kolega ma to on mi pokazywał gdzie sa diamenty prosze odbanowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio29_PL 0 Napisano 7 Styczeń 2012 Dostałem bana za x-ray`a a ja nie mam x-ray przyżekam to mój kolega ma x-ray i on mi pokazywał gdzie są diamenty proszę o odabnowanie i powtażam że ja nie mam x-ray to mój kolega ma to on mi pokazywał gdzie sa diamenty prosze odbanowanieto czemu je wykopywałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torres70 76 Napisano 7 Styczeń 2012 Nic z tego nie zrozumiałem xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafcio29_PL 0 Napisano 8 Styczeń 2012 Nic z tego nie zrozumiałem xDto poco zaśmiecasz forum bezsensownymi postami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach