Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Przypominam że w drugim screenie nie da się przeskoczyć w jego m..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Przypominam że w drugim screenie nie da się przeskoczyć w jego m..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
okonmateo

Skarga na szata_2001

Rekomendowane odpowiedzi

okonmateo    0

Otóż dzisiaj szanowny pan szat_2001 bił się z godem i tepał się kompasem na /warp wojna w niedostępne dla normalnych graczy miejsca i strzelał z łuku . Oto screeny =]

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Przypominam że w drugim screenie nie da się przeskoczyć w jego miejsce nawet ze sprintem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chris07z    0

Również przyłączam się do prośby o ban'a dla tego gracza, ciągle gonił mnie z god'em i nic mu nie mogłem zrobić. Wołałem na czacie kidmod'a ale niestety był chyba afk i nie przyszedł :(

screenshot:

/>http://imageshack.us/photo/my-images/210/20120106155532.jpg/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vipdude27    12

Również przyłączam się do prośby o ban'a dla tego gracza, ciągle gonił mnie z god'em i nic mu nie mogłem zrobić. Wołałem na czacie kidmod'a ale niestety był chyba afk i nie przyszedł :(

screenshot:

Nie był AFK tylko mu się nie chciało, zawsze tak jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zajpio    0

wiem,biłem w niego i nic,mam wszystko ulepszone na maxa a i tak przez minute uderzeń nie zginął,potem zaczął mnie bić....straciłęm zbroje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chris07z    0

Nie był AFK tylko mu się nie chciało, zawsze tak jest.

Akurat wtedy był tylko DonR3dst0ne, a on zawsze pomaga i stara się jak najbardziej wspierać innych graczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

szata - to się powtarza nagminnie ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
szata_2001    1

mam swojego serwa i tyle fajniejszy i niepotzebny mi jakis s1 to zalowy serw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Są lepsze!!!!!!!!! s1 to zal!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...