Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
szata_2001

podanie szata_2001 na kidmod

Rekomendowane odpowiedzi

szata_2001    1

nik w grze: szata_2001

inie;Michał

doświedczenie:znam dobrze komendy itp

projekt : ./warp grzybowa biom grzybowy z atrakcjami

przyszłosc ze stroną i forum: serwer bedzie atrakcyjniejszy i wiekszy

jesteś objety: nigdy nie byłem kidmodem , ale na serwie kolegi byłem adminem

raczej nie jestem na yotubie i tam sie nie bawie

codziennie gram ok.3-4godzin wiec kidmoda nie zabraknie,a tygodniowo prawie caly

na s1.minecraft.pl jestem od 1roku

dlaczego własnie ja: ta gra mnie tak pochłania , umiem rozwiazywać konflikty , ogarniać bugi. Jestem zdyscyplinowany znam swoje miejsce w szeregu . Interesuje mnie sport i informatyka.

minecraft to najlepsza gra nigdy mi sie nie znudzi!!!!!!!!!!!

w ekipie wazna jest współpraca dlatego zeby pomagac innym i rozwiązywac problemy i nie walczyc ze soba w ekipie!!!!!!!! ja tego nie robie a zaufanie dlatego zeby nie wygadac wszystkim wszystkiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem zdecydowanie PRZECIW. Gracz nie umie poprawnie posługiwać się językiem polskim, a także widać, że jest za młody i w przeciwieństwie do informacji w podaniu, bardzo wątpię, że "Zna się na rzeczy".

na s1.minecraft.pl jestem od 2lat

Bardzo ciekawe, gdyż Minecraft.pl istnieje od niecałego roku ;).

W dodatku podanie ledwo związane z przykładem.

Pozdrawiam,

Papajos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
alcof3ver    19

Jestem przeciw. Nagminne łamanie zasad na /warp wojna, nadużywanie caps locka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

1. Czas na składanie podań skończył się kilka godzin temu.

2. Twoje zachowanie na serwerze jest karygodne.

3. Odrzucone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zajpio    0

Powinieneś prędzej dostać bana na rok, a nie kidmoda.Gdybyś chociaż grał uczciwie...

Odpowiedz sobie na pytanie:Czy osoba,która oszukuje powinna być przykładem dla innych(KIDMODEM)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind

stanowcze NIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Zdecydowanie NIE D:

na s1.minecraft.pl jestem od 1roku

Freebuild jest od Maja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros

szata - praktycznie ciągle są zażalenia na twoją osobę.

Przyzwoitość nakazuję, żebyś nie składał podania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Agata
      Nick w grze oraz imię: nick : Agata__PL , imię : Agata
      Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Nie pamiętam, lecz długo :)
      Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: Wiele ich znam. Tworzenie działki,cuboida,dodawanie do działki,usuwanie z działki,dawanie ban'a, usuwanie ban'a,teleport,zmiana czasu,dawanie itemów,spawnowanie mobów,mut'owanie gracza,kickowanie,odbanowywanie,sterowanie pogodą,uleczanie gracza,itp. , itd. :)
      Moje wcześniejsze doświadczenie: Byłam moderatorem na jednym z serwerów,chwalono mnie. Budowałam areny PvP, spawny, itp. 
      Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: W ciągu tygodnia na serwer wejdę po 16.00 (po szkole). W weekend'y mogę przesiadywać dosyć długo , ok .5-8 godzin.
      Coś o mnie: Mam na imię Agata. Uwielbiam grać w różnorakie gry. Interesuję się muzyką,historią. Kocham zwierzęta. :) Lubię język angielski i to właśnie z tym językiem chciałabym wiązać moja przyszłość. Zawsze przykładam się do tego, co robię. Staram się wysłuchać i pomóc , jeśli mogę. Jestem wrażliwa, znajomi mówią o mnie jako dusza towarzystwa. :) Nie wiem co mam jeszcze dodać. Jestem po prostu sobą. :) Sądzę , że taka "damska ręka" przyda się na każdym serwerze. :)
      Dodatkowe umiejętności: Potrafię grać na gitarze. Kiedyś naprawiłam komputer kuzyna  :yum:  Nawet dobrze mówię po angielsku. Umiem wiązać krawat  :crazy:  Potrafię ugotować niektóre potrawy. Znam wiele piosenek na pamięć. Umiem jeździć na nartach,łyżwach,rolkach.
      Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Tak
      Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Tak
      Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Tak
      Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: Dodałabym wiele różnych eventów (wszyscy je uwielbiają :) ) , mob-arenę, survival games. Dodałabym również możliwość grania na mapie survival, tzn. nie resetowałaby się ona,gracze mogliby tam walczyć o przetrwanie bez działki. :) Uważam również, że możliwość grania na koncie nonpremium byłaby bardziej korzystniejsza, ponieważ jak wiadomo użytkowników nieoryginalnych kont minecraft jest więcej.

• Przez zuzia3498
      Nick w grze oraz imię: zuzia3498 (Imię Zuzia)
      Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Od 1 edycji
      Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: World Guard , World Edit , Ban , Kick  , i typowe komendy moderatorskie 
      Moje wcześniejsze doświadczenie: Gold 2x w Pl,Modx2 ,
      Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: 3 godz w dni kiedy chodzę do szkoły 4-5 godzin w dni wolne.
      Coś o mnie:Hm jestem zwykłą 14-latką lubię czytać książki obyczajowe, lubię grać na komputerze,śpiewać,tańczyć D: 
      Dodatkowe umiejętności: Muzyka 
      Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Tak
      Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Tak
      Jestem karany w sieci minecraft.pl: Tak 
      Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Tak 
      Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze:Nic ponieważ serwer jest wspaniały.< 3
      Pozdrawiam<3
    • Przez Mikelen1111
      Nick w grze oraz imię: Nick: Mikelen1111, imię Mikołaj
      Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Gram od grudnia 2012
      Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: podstawowe typu money, pay, msg,  WG, dawanie banów/kicków/ warnów, ale szybko się uczę i spisuję sobie na kartce
      Moje wcześniejsze doświadczenie: Tylko gracz.
      Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: w tydzień 3+ w weekend 4+.
      Coś o mnie: Jestem kulturalnym zwykłym nastolatkiem, nie robię częstych błędów ortograficznych, lubię pomagać innym graczom. 
      Dodatkowe umiejętności: Szybko czytam, lubię majsterkować.
      Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Już tak :)
      Posiadam mikrofon i wiem jak go używać:Tak
      Jestem karany w sieci minecraft.pl: Nie
      Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Jestem zdrowy na umyśle.
      Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: Chciałbym np. żeby niektórzy gracze nie robili rażących błędów ortograficznych.
  • Dodaj nową pozycję...