TiTek2 0 Napisano 7 Styczeń 2012 Witam!Otóż z powodu tego że ludność serwera domaga się eventu mam pomysł jaki można wykorzystać.Pomysłem są skoki narciarskie!ZASADY!1.Maksymalnie może startować 20 osób z czego 10 do nastepnej serii2.Zakaz powtarzania skoków w czasie serii3.Skacze jedna osoba ,a nie wszyscy na raz!4.Po skoku przechodzimy na widownie ,tam czekamy na 2 serie5.Jakiekolwiek oszustwa typu fly hack itp.. są ZABRONIONE!6.Zgłoszenia byłyby na forum gdzie pierwsze 20 osób zostaje dopisane na listę skoczkówINSTRUKCJA!1.Każdy skoczek musi posiadać 2 łódki za 2 serie skoków2.wchodzimy na belkę startową kiedy nasza kolej czekamy na zielone swiało stawiamy łódkę wchodzimy i trzymając W nabieramy prędkości.3.Po skoku zabieramy łódkę i udajemy się na widownieMam już wykonany model skoczni oto kilka screen'ów Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Swoje opinie dajecie tutaj oczywiście jeżeli moderacji spodoba się pomysł liczę na wcielenie go w życie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siarczek 7 Napisano 7 Styczeń 2012 Leć Małysz LEĆ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zajpio 0 Napisano 7 Styczeń 2012 zapisuje się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 7 Styczeń 2012 Pomysł podoba mi się bardzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
themaciej2609 0 Napisano 7 Styczeń 2012 Pomysł świetny ale gorzej z uzyskaniem efektu, ponieważ trudno będzie zapisywać dokładnie na którym klocek spadnie zawodnik, a po za tym skoki były by powtarzalne(sam kiedyś próbowałem czegoś podobnego). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 9 Styczeń 2012 Sądzę, że się nie uda Ale pomysł 8/10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oOm4c1noOo 0 Napisano 12 Styczeń 2012 Zapisuje się z wielką chęcią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 12 Styczeń 2012 Fajny pomysł, ale trudno by było go zrealizować -_- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TiTek2 0 Napisano 12 Styczeń 2012 Dlaczego trudno? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 13 Styczeń 2012 @upbyły by oszustwaktoś by skakał i jak skoczy to się przesunie o 1 klocek i powie że miał laga albo goldzi będą oszukiwać za pomocą kompasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TiTek2 0 Napisano 13 Styczeń 2012 To na czas eventu gold nie bedzie mogł uzywac kompasu...A jak ktos ma lagi to jego problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siarczek 7 Napisano 13 Styczeń 2012 Siarczek approve! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzydal 7 Napisano 14 Styczeń 2012 Zapisuje się :3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LandHere 1 Napisano 16 Styczeń 2012 Zapisuję się dobry pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedation 0 Napisano 25 Styczeń 2012 Zapisuję Się.Bombowy Pomysł xdd jestem na tak! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 3 Luty 2012 Jeśli uda się zrealizować jestem [font=comic sans ms,cursive][size=6]za[/size][/font] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 3 Luty 2012 I przy okazji zapisuję się będzie bombowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiersnowski 5 Napisano 3 Luty 2012 Fajny pomysł... Ale może jakieś ss skoczni...? Jeśli chcesz mogę ci pomóc zrealizować event ze strony technicznej i graficznej ! O i ZAPISUJE SIĘ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TiTek2 0 Napisano 3 Luty 2012 Przecież jest aż 8 wystarczy się przyjrzeć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość matiyarosz Napisano 4 Luty 2012 A ja bym chciał zauważyć, że na Minecraftowej skoczni minecarft i tak skacze zawsze na tą samą wysokość i długość. Ale jeżeli to byłoby dla zabawy to czemu by się nie zgłosić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TiTek2 0 Napisano 4 Luty 2012 Widzę że większość jest za. Mogę uznać to za przyjęcie pomysłu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 9 Luty 2012 ja się już zgłosiłam chciałabym tylko się dowiedzieć skoro ten pomysł wypali (jeśli wypali) kiedy będzie ten event i o której godzinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toad22 4 Napisano 9 Luty 2012 I gdzie będzie znajdował się ten event? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lordzik51 0 Napisano 12 Luty 2012 za i zapisuję się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czopkenss 0 Napisano 6 Maj 2012 (edytowane) Super pomysł i od razu zapisuje się Edytowane 6 Maj 2012 przez czopkenss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach