Bartios 20 Napisano 6 Styczeń 2012 Mimo że dałem post o niesłusznym utraceniu Golda nadal go nie mam! Sam Rabus przyznał mi rację i napisał że przywraca. Ale ja go ciągle nie mam!!! Proszę, aby administracja zareagowała, albo chociaż oddała mi pieniądze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 6 Styczeń 2012 Niech ktos zareaguje!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chris07z 0 Napisano 6 Styczeń 2012 Spokojnie, wejdzie jakiś Mod/Admin to sprawa się wyjaśni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 7 Styczeń 2012 Ta sprawa wyjasnia sie juz 5 dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 7 Styczeń 2012 Może spróbuj napisać do Rabusia na GG i tam wyjaśnić sprawę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartios 20 Napisano 7 Styczeń 2012 Masz rację Michiz, tak zrobię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 26 Styczeń 2012 ZAMYKAM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach