Michaell 24 Napisano 9 Czerwiec 2011 Pytania? Zażalenia? Pochwały? Piszcie śmiało!Najlepiej te ostatnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord Papajos 3 Napisano 9 Czerwiec 2011 Michael, dosyć rzadko (o ile w ogóle) jesteś na serverze fb. Czemu??Pozdrawiam,Papajos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaell 24 Napisano 10 Czerwiec 2011 @up Niezbyt lubię tryb Multiplayer. Moimi ulubionymi serwerami jest właśnie fb i sv.Grać będę, ale jak wszystko ogarnę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 13 Czerwiec 2011 Pochwała ode mnie za świetne zaangażowanie od pierwszego dnia. Na prawdę mnie odciążasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 1 Marzec 2012 Dlaczego nie jesteś już w Administracji ? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrSkaleton 89 Napisano 5 Kwiecień 2012 Co sądzisz, żeby przy rejestracji trzeba było wpisać swój nick (obowiązkowo)? To by zapobiegło spamu postami typu ''Nick, tak do kontroli'', ''Jaki nick?'' itp. Przydało by się takie coś, ponieważ nie każdy daje swój nick z mc ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaell 24 Napisano 8 Kwiecień 2012 Patrząc na to co się dzieje na forum jestem za. Strasznie tępicie tych piratów, a to mi się nie podoba. Odpuśćcie trochę i po prostu im nie pomagajcie. Samo opieprzanie za piractwo jest na krawędzi spam-globalny moderator i powinno być karane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 27 Styczeń 2013 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 20 Kwiecień 2013 Przeniesione do Archiwum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach