fabrykagolda 15 Napisano 6 Styczeń 2012 Heeyo, zaczęłem przed chwilą grać na serwerze freebuild i baaaaardzo mnie zniesmaczył las:to fakt, jest duży, ale jest strasznie nie dorobiony.I ja mam takie pytanie:czy mógłbym zostać leśniczym (zielony dopisek Leśniczy), czyli po (i przed) szkołą sadziłbym sadzonki drzew, ustawiałbym sklepy z siekierami itd.?Byłem na jednym serwerze leśniczym (jak jeszcze normalny był ten m*craft, teraz ociekający g*wnem serwer) i dostałem nawet dyplom ale potem mnie zwolnili bo niby jakiś nowy i lepszy leśniczy się znalazł.Phi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 6 Styczeń 2012 Była już sprawa omawiana na zebraniu administracji, początkowo miałem zostać leśniczym, ale jednak nie. Krwawic powiedział, że nie ma takiej rangi i mogę pomagać tylko dobrowolnie, ale co ja sam zrobię. A po za tym czytaj posty innych użytkowników w tej sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabrykagolda 15 Napisano 7 Styczeń 2012 Szkoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 11 Styczeń 2012 Regulamin przed lasem nic nie dał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość GreenBlind Napisano 14 Styczeń 2012 Bez leśniczego jest to publiczny las a kto co z nim zrobi to problem społeczności jedynie możemy tępić z nie postępowanie z regulaminem, pozdrawiam zamykam temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach