Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
affib's

Podanie - affib

Rekomendowane odpowiedzi

affib's    154

Nick w grze: affib

Imię: Kamil

Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat): 14 (4 miesiące do 15, 7 kwietnia)

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): głównie cuboidy i World Edit, ale inne komendy raczej szybko opanuje...

Projekty (screeny, opis): Samolot, UFO, Statek Imperialny ze Star Wars

Samolot -

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Statek Imperialny – screenów nie mam ale jest na /spawn i widać go przez jedno z „okienâ€

UFO – screenów raczej nie posiadam, ale był robiony na potrzeby eventu halloweenowego, tak to jest to ufo które było nad miasteczkiem!

Nie jestem pewien czy jeszcze jakiś większy projekt ukończyłem, po prostu sobie nie przypominam.

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:

Na serwerze byłem już objęty stanowiskiem kidmoderatora oraz moderatora, ale jeszcze miałem kidmoderatora w pierwszej edycji serwera survival.

Udział w innych projektach (youtube, inne portale):

Brak, ale kto wie co będzie później.

Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo):

Bywa różnie ale dziennie około 3-4godziny a w weekendy lub dni wolne… dłużej :)

Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl):

Od pierwszych dni powstania serwera, mógłbym nawet powiedzieć że jestem jednym z najdłużej grających graczy na serwerze.

Dlaczego właśnie Ty?:

To jest temat na dłuższą rozminę z mojej strony dlatego napiszę coś krótkiego, ale do rzeczy…

Dlaczego ja? --Trudne Sprawy!!!--

Głównie przez doświadczenie jak i w ostatnim czasie dość dobry kontakt między mną a ekipą (jeżeli się mylę to piszcie śmiało przyjmę wszelką krytykę z waszej strony na ten temat).

Inne (coś od siebie, o sobie itp.):

Mam na imię Kamil, jestem 14-letnim uczniem 2 klasy gimnazjum.

Interesuję się informatyką ale również śledzę nowinki na temat elektroniki.

I ostatnie moje słowa na ten temat, nie lubię sportu… Tak pewnie jakaś część z was teraz wyłączy kartę z moją aplikacją

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:

Ponieważ bez tych dwóch rzeczy ekipa nie ma szans dobre dogadanie się z graczami.

Każda ekipa, która potrafi się dogadać potrafi wykonać każde zadanie.

A co by było bez współpracy i zaufania? – serwer by nie istniał albo by były same przykre konflikty między graczami a ekipą.

Pozdrawiam

affib

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zwiecho    1

Jestem ZA. Affib jest osobą, z którą bardzo miło mi się rozmawia, jest także pomocny i ma poczucie humoru.

To tyle ode mnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość GreenBlind   
Gość GreenBlind

Napisałem coś normalnego ( just sayin)

Jestem za D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...